Fes-te client

Qualsevol professional de l’Alimentació, Hostaleria i Col·lectivitats.
Els nostres centres es caracteritzen per oferir una gran comoditat de compra. Gràcies als seus baixos costos estructurals podem oferir preus molt competitius i ajustats juntament amb una gran facilitat d’aprovisionament. El client no necessita una planificació prèvia, compra quan, com i només allò que necessita.
  1. Emplena el formulari d’alta. Rebràs un mail de confirmació entre 24-48h. També pots imprimir el formulari i apropar-te al teu Comerco més pròxim amb el formulari prèviament emplenat. Imprimir formulari
  1. Apropa’t al teu Comerco més pròxim. Formalitza l’alta i recull la teva targeta.

Per a poder completar l’alta com a client, tant online com físicament, necessitaràs adjuntar o presentar els següents documents.

  • DNI del comprador titular (persona que realitza l’alta en Comerco) i dels compradors autoritzats. O document equivalent en cas de ser estrangers (NIE).
  • Model 036 (declaració censal), o model 037 (simplificada), segellat per la AEAT – o document equivalent que reculli l’activitat econòmica en la qual està donat d’alta el que serà titular de la targeta Comerco.
Si tens problemes amb l’alta pots contactar amb nosaltres:

Telèfon: 938 615 200 o covalco@covalco.es

Step 1 of 4
Dades del negoci
Direcció fiscal
Direcció comercial

T’AJUDEM?

Contacta amb nosaltres

EL NOSTRE CLUB

SECCIÓ PROFESSIONAL

Rendibilitza el teu negoci amb consells.

SOBRE NOSALTRES

OFERTES DE FEINA

Treballa amb nosaltres.