Els nostres productes

Alimentació HORECA

Entre els nostres més de 3.000 articles tenim referències pensades exclusivament per a resoldre les necessitats de l’hostaleria. Referències amb el segell Comerco que garanteixen l’equilibri perfecte entre qualitat i preu.

Begudes

Comerco disposa d’una àmplia secció de begudes. Refrescos, aigües, cerveses, licors, vins i espumosos que s’actualitzen permanentment per a oferir als nostres clients solucions per a adaptar els seus assortiments a les noves tendències del mercat.

Basar

Renovar, innovar, modernitzar, estalviar, optimitzar, organitzar… són necessitats comunes a qualsevol negoci. Comerco ofereix més de 1.000 referències en parament de cuina i taula per a posar-li-ho fàcil als nostres clients.

DHP

Drogueria, Higiene i Perfumeria. Des de les grans marques de fabricant fins a un amplíssim assortiment en marques pròpies. Des dels formats més específics per al canal Horeca als formats domèstics. Busquis el que busquis, a Comerco trobaràs la solució al millor preu.

Productes frescos

De la carn a la fruita passant per xarcuteria, formatges, lactis i congelats. Comerco t’acosta diàriament un ampli assortiment en productes frescos seleccionats pensant en les necessitats dels nostres clients.

Neteja professional

Comerco ofereix un àmplia gamma de solucions per a la neteja professional, específics per a la desinfecció amb la màximes garanties de qualitat fins a netejadors per a tota mena de superfícies.

Catàleg de les nostres marques

Nou a Comerco!

Infusions i te Co&Tea

Amplía la teva oferta en begudes fredes i calentes. Descobreix la nova marca exclusiva de Comerco Co&Tea. 9 varietats de te i infusions i ara amb la compra de les 9 varietats, REGAL de l’expositor + 10 cartes!!

Crepes Nocilla 24u.

Format de 70g en caixa de 24 unitats. Producte de molt bona qualitat i amb minva zero per al restaurador. Masa fina i lleugera de fàcil preparació. Descongelar, escalfar i llesta!

Portàtil Prixton Pro 6/24

Pantalla 14,1 ‘’ | Sistema operatiu Windows 10 | Processador Intel Apollo Lake N3350 | RAM 4GB | Memòria interna 64 GB | Sortides auriculars, ports USB 3.0, 2.0 i Mini HDMI | Connexió WIFI i Bluetooth | Càmera 0,3MP | Altaveus 2x1W

T’AJUDEM?

Contacta amb nosaltres

EL NOSTRE CLUB

SECCIÓ PROFESSIONAL

Rendibilitza el teu negoci amb consells.

SOBRE NOSALTRES

OFERTES DE FEINA

Treballa amb nosaltres.