Tens la teva nevera organitzada?

nevera 3

Tant la teva nevera industrial com la de la teva casa han de tenir una bona organització per a que els aliments es conservin de manera adequada i estalviïs energia. Així, dins d’un frigorífic, tot té el seu lloc idoni justificat.

Abans de tot, hem de saber com és la nostra nevera i mantenir-la en òptimes condicions. Per a això, has de tenir present tres aspectes bàsics, sobretot per aquelles que són professionals:

nevera 1

  • La temperatura. Ha d’oscil·lar sempre entre 2º i 5º, ja que amb això evitem els microorganismes.
  • La neteja. Una cosa fonamental, per la qual cosa hem de desinfectar-la i netejar-la amb certa freqüència.
  • Els aliments que conservem de forma individual. És molt important que coneguem aspectes com el seu temps de conservació i tinguem en compte el possible moment en què els donarem ús, per organitzar-los en relació a tot això, entre altres factors.

Com organitzar la nevera segons el tipus d’aliments?

  1. Formatges, ous i làctics: en la part superior. En el cas dels ous, en la part menys freda de la nevera.
  2. Verdures i fruites. Tot dependrà del tipus, ja que algunes no necessiten gaire fred. La manera general de procedir és deixar-les als espais destinades a elles, com calaixos o envasos.
  3. Carns i peixos. Aquest tipus d’aliment necessita tot el fred que pugui donar el nostre frigorífic. Per això, han de col·locar-se sempre en els prestatges inferiors, ja que és on està la temperatura més baixa.
  4. Embotits.Com és un producte processat, no necessita molt de fred
  5. Mantegues i salses: en llocs frescos.

Aquestes són algunes de la pautes a tenir en compte respecte a l’organització i gestió dels aliments en fred, però també sobre com mantenir de forma adequada el seu magatzem; el frigorífic. I vosaltres, com ho gestioneu? Ens dieu algun truc?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *