Tendències d’alimentació tardor 2017

tendencias otoño 2017 3

Com en tots els sectors existeixen tendències que van i vénen. Productes nous i exigències que ens demanen els nostres clients. Per això en Comerco estem sempre estudiant i analitzant les tendències no només dels nostres sector sinó també d’uns altres per oferir i adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients.

Però quins són les tendències per a aquesta tardor 2017 dins del sector de l’alimentació?

tendencias otoño 2017 2

  • Etiquetes clares i entenedores, amb tota la informació del producte i el procés.
  • Aliment sense, és a dir aliments adaptats a les necessitats lliures de gluten, additius…
  • Productes processats saludables, o, el que és el mateix, menjar ràpid de qualitat i fresca.
  • Aprofitar i no malgastar, per això crear nous productes a base d’uns altres com snacks de fruites o verdures amb les quals es consideren lletges per vendre.
  • Nous productes, com són els súper aliments o les algues.
  • Formats pensats per al seu reciclatge.

 

Aquestes tendències són el reflex d’una personalitat global que pensa cada dia una mica més en el medi ambient, en el sa i natural. Des de Comerco seguirem estudiant i presentat productes adaptats a les necessitats dels nostres clients

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *