Tendències 2017 del sector

tendencias-2017-4

Ja estan aquí el que, segons els experts i gurus, seran les tendències 2017 del sector. Nosaltres no solament volem centrar-nos en els aliments o restaurants així que farem un mix de tendències.

Sis tendències el sector pel 2017:

L’actualització en la forma de pagament. Ja no només es podrà pagar amb les targetes, també amb mini targetes de recàrregues i amb el mòbil gràcies a les noves Apps de les companyies de terminals i bancs. Adapta el teu negoci a aquest tipus de cobrament.

tendencias-2017

Pop-up o, el que és el mateix, un lloc amb data de tancament. Botigues, bars o locals amb una curta durada on tot és efímer. El millor és que el seu cost és reduït i tan sols necessites el local un parell de dies i la mercaderia és teva. T’atreveixes?

Ja n’hem parlat però aquest pròxim 2017 s’aposta per això tant en gastronomia com en locals on els aliments conviuen en concordança.

El Trashcooking o aprofitar tot el que es cuina per reduir els desaprofitaments. Molt aviat parlarem d’això.

tendencias-2017-3

Atenció personalitzada i autoservei. Encara que siguin oposats, has de pensar en tots els teus clients, en aquells que necessiten una atenció més personalitzada i en els que no. Per això el teu personal ha d’estar especialitzat i format per a donar servei.

Les carns madures o sobre madures. Això consisteix a deixar-les assecar durant mesos perquè la carn adquireixi olors i sabors diferents, intensos i diferents. Què us sembla?

Aquestes són algunes de les tendències més clares que veurem al llarg del 2017. A poc a poc descobrirem si és una moda o si es queda amb nosaltres. El que sí que veiem és una tendència per tot el sa i natural, com un increment en menjar vegetals així com la venda i compra d’aliments eco. I, per descomptat, lluitar contra el desaprofitament alimentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *