StreetXO

streetxo 6

Ens anem fins a Londres! En aquest lloc, un dels cuiners més innovadors d’Espanya té un local que no passa desapercebut: Welcome to Streetxo!

 

Situat en Mayfair, un dels barris més “british” de la capital, ens trobem davant d’una perfecta barreja de tradició i innovació. Les típiques cases londinenques, conjuntament amb petits parcs, conviuen amb botigues de moda i gastronomia, i una excel·lent oferta de restaurants del món. Ens endinsem en Old Burlington, en el número 15, per descobrir Streetxo.

El primer que crida l’atenció és la seva decoració i ambientació musical, on l’industrial es fusiona amb altres estils; tubs de coure, neons, colors foscos i bona música, que fan del local un lloc peculiar. Pots menjar o sopar (sempre en horaris britànics, encara que s’adapten a uns altres, estil espanyol) tant en barra com en taula. Lo millor de la barra és veure com preparen cadascun dels plats, com es treballa en una cuina.

streetxo 1

És l’hora ara de veure i seleccionar el que anem a demanar, tant per beure com per menjar. Comencem amb un còctel i ens deixem aconsellar pel barman, que sorprèn molt positivament amb un perfecte combinat.

Continuem triant el menjar, que serà per compartir, ja que l’estil és de racions. Per a l’elecció, també ens deixem guiar pels professionals, i, de tota la carta, ens decantem per uns plats amb una barreja de sabors àcids, dolços i salats, fusionats amb cruixents, salses i textures, on cada mossegada et porta a diferents llocs, ja siguin a Madrid o a Perú; cada “tapa” explota en diferent sensacions i sabors en si mateixa. No podríem quedar-nos amb un sol plat però sí us recomanem el….Millor anar a provar-ho!

streetxo 2 streetxo 3 streetxo 4

I com sempre, en les postres ens agrada seleccionar una mica de tot, però ens quedem, en aquesta ocasió, amb un clar homenatge a la “Pantera Rosa”, tota una declaració d’intencions.

streetxo 5

StreetXO és un lloc per anar a gaudir de la gastronomia jove i desenfadada. En aquest lloc, no es tan important la barreja com el resultat. Esperem tornar aviat, ja sigui al de Londres o al de Madrid.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *