Sopa de Tomàquet

Sopa de tomate

Fa fred i no hi ha gens millor que un plat de sopa per escalfar-nos. Avui us volem portar una recepta sana i natural d’una tradicional sopa de tomàquet, però com sempre amb un toc diferent i original. Ens posem a la feina: el primer, els tomàquets…

Ingredients

1 kg tomàquets madurs 1 l d’aigua
1 ceba 1 gra d’all
1 pebrot vermell 1 pastanaga
1 cullerada de sucre Sal, pebre
Oli d’oliva Llorer, menta

Sopa de tomate 1

Preparació

  • Pelem i trossegem la ceba, all, pebrot i pastanaga per realitzar un sofregit dins d’una olla, i ho deixem que es vagi cuinant. No t’oblidis salpebrar al gust.
  • En una olla bullim els tomàquets perquè s’escaldin. Afegim la cullerada de sucre. Quan els tomàquets estan escaldats, deixem que es refredin una mica per treure la pell i picar-los en trossos petits.
  • Afegeix els tomàquets a les verdures reservades i cobreix-ho amb aigua deixant tot al foc uns 20 minuts aproximadament.
  • Una vegada passat aquest temps, ho batem tot per aconseguir una textura cremosa i lleugera, preparada per menjar.
  • A manera de suggeriment, pots acompanyar amb crostons, però molt millor amb unes patates fregides forneres o uns tacs de pernil serrà amb menta.

Una recepta gens complicada, original i sana, que pots preparar amb els tomàquets que es van posant madurs, una forma d’aprofitar els aliments. Per cert, esperem les vostres fotos de la sopa de tomàquet en el nostre Instagram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *