Seguir una dieta saludable fora de casa

Seguir una dieta saludable fuera de casa 1

A causa de la nostra rutina diària, molts de nosaltres mengem fora de casa, en l’oficina o en bars, la qual cosa moltes vegades dificulta seguir una dieta equilibrada. Per això avui ens preguntem, com mantenir una dieta sana i equilibrada si mengem fora de casa.

El més important de tot és que aquest article no és una guia per fer una dieta, sinó per menjar bé, sa, variat i equilibrat fora de les nostres cases. Per això, us presentem la nostra guia del taper saludable, en la qual descobriràs que portar-te el menjar de casa no és mala idea.

El taper saludable

A tenir en compte abans d’elaborar el nostre taper

  • El primer és establir un sèrie de plats-menús per al nostre dia a dia, incloent tots els aliments possibles per fer-ho variat.
  • Pensa en receptes fàcils i, sobretot, saboroses i gens avorrides.
  • Has de tenir en compte que en el teu lloc de treball comptis amb microones, nevera, etc.
  • El recipient és la base principal. La nostra recomanació és que sigui d’una grandària mitjana i amb diversos compartiments.

Pel que fa al menjar

  • No han de ser sempre amanides; existeixen moltes receptes i possibilitats. Recorda portar l’amaniment apart.
  • En servir el taper, no tapis el menjar si està calent, deixa-ho que es refredi a poc a poc.
  • Divideix el menjar en els diferents compartiment del taper per a que no es barregin i mantinguin els diferents sabors.
  • Si portes fruita, millor pelada i trossejada, preparada ja per menjar

Són petits consells per a que el menjar sigui sa i variat, però, sobretot, ric i sabròs, ja que un dels perills de menjar fora és caure en la monotonia i preparar sempre el mateix tipus de taper. Un consell extra és que no et portis el que has sopat la nit anterior. Com són els vostres tapers? Els nostres… mireu en el nostre Instagram i descobriu algunes receptes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *