Resum Febrer 2016

Resumen

Resum Febrer 2016

A poc a poc avancem en aquest 2016 i entrem al març, el mes on es canvia d’estació donant lloc a nous aliments, receptes i, per descomptat, les esperades vacances de Setmana Santa. Abans de tot això, fem un repàs al mes de Febrer.

Carxofes amb…

Alcachofas 2

És temps de carxofes perquè és quan estan en la seva plenitud. Per això us presentem una recepta sana i fàcil d’elaborar on la carxofa és la protagonista absoluta. Com us agraden a vosaltres?

Què és la dieta detox?

Existeixen molts tipus de dietes però últimament estan molt de moda i en boca de tothom els aliments detox, batuts detox, etc. Descobreix com és aquest tipus de dieta però és molt important que abans de realitzar-la consultis als professionals.

La Jerarquia dins d’una cuina

La jerarquía dentro de una cocina 2

Hi ha diversos perfils professionals dins d’una cuina, no només hi ha el xef, que és el cap més visible, així que us presentem altres llocs relacionats amb els fogons i que són part fonamental per al bon funcionament de la mateixa.

La Jerarquia dins d’un bar o restaurant

Una vegada explicats els llocs de la cuina passem a les sales o bar, on existeixen diferents tipus de professionals no només per atendre al públic sinó també per realitzar altres activitats com l’elaboració de tasts de vins o còctels.

Amanida de Bacallà i Taronges

Ensalada bacalao naranjas2

És temps de bacallà i per això us portem la recepta d’una amanida molt del sud, on es barreja amb taronges i patates. És tot un plaer si t’agraden els sabors intensos i frescs. Com us agrada el bacallà?

ParisTokio

Anem de menjar gastronòmic a un lloc on es barregen sabors, cultures i tradicions. Ens desplacem fins a Màlaga per descobrir una aposta segura si t’agrada el sushi i les croquetes.

Com veieu el mes de febrer ha donat per a molt. Esperem que març sigui igual o millor i per cert marxeu de vacances per Setmana Santa? Si voleu saber on som seguiu-nos a Instagram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *