Recepta de melmelada

 

mermelada pimiento 2

Melmelades existeixen moltes. De fruites i verdures, però fa poc vam tastar la melmelada de pebrots vermells i ens va encantar. És ideal per fer-la si, per exemple, et sobren molts pebrots vermells, ja que preparar melmelades o batuts és una forma de gestionar els teus aliments per controlar el desaprofitament alimentari.

La melmelada de pebrots vermells pots usar-la tant per a esmorzars com para els teus plats principals. Una bona carn amb aquesta melmelada és una combinació perfecta per als amants dels contrastos. També ens serveix per a una amanida o wok de verdures.

Ingredients:

500 g pebrots vermells Suc de llimona 1/2
200 g de sucre 100 ml d’aigua

Preparació:

  • Rentem i piquem els pebrots vermells retirant les llavors i els nervis (la part blanca) per després posar-los en un cassó junt el suc de llimona i el sucre.
  • Deixem que els pebrots es posin tendres per arribar a la consistència i textura de melmelada. Si està una mica espesa s’afegeix aigua.
  • Batem i o colem per retirar les pells, o les podem deixar al gust del consumidor.

I llest, ja tenim la nostra melmelada de pebrots vermells. Podem servir-la com aperitiu al costat de formatge d’untar o formatge fresc. Què us sembla aquesta melmelada?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *