Qui són els “influencers”?

influencer

Dins del món de les xarxes socials i el màrqueting digital existeixen uns professionals, els quals ens poden ajudar a donar veu i sobretot visió als nostres bars, restaurants o productes: “els influencers”.


Però què és un “influencers”? Com triar-los i buscar-los? Ens ajuden de debò? Comencem a respondre a aquestes preguntes. Els influencers són persones que dins de les xarxes socials compten amb una credibilitat i influència sobre un tema o sector en concret. Igual que trobem i coneixes a influencers del món de la moda, comptem amb ells dins del sector de la gastronomia. Aquests influencers poden arribar a convertir-se en prescriptor d’una marca i donar a conèixer el teu lloc o els teus productes.

El com triar-los és o pot plantejar-se com un problema però hem de tenir en compte una sèrie de punts per fer la selecció. Un d’ells vindrà establert per la teva forma de ser, la teva personalitat online o la teva marca personal. La resta:

  • El volum de la seva audiència i seguidors, compta amb la seva pròpia comunitat.
  • La seva forma de parlar i comunicar-se i la seva capacitat per generar opinions.
  • Si té només plataformes socials o té suports en web.
  • La relació d’aquest amb la marca a treballar.

A l’hora de buscar-los hauràs de navegar per aquelles xarxes socials en les quals tinguis presència. L’important és buscar al professional que més s’adaptada als teus objectius de comunicació. Una vegada establerta la comunicació entre tots dos, deixa-li llibertat a l’hora de parlar de tu sempre i quant marquis unes directrius però recorda que ell o ella coneix i treballa amb el seu públic.

Per buscar pots fer-ho o bé per les xarxes socials o a través d’eines web com poden ser Top Leads, entre altres, per buscar al teu blog o blogger ideal i a més a més, segmentat per categories.

És hora de posar-te a la feina i buscar els teus influencers i veure com poden ajudar-te per donar-te a conèixer a un major públic, vendre o omplir el teu restaurant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *