Amb les nostres campanyes
sortiràs guanyant

fiestas-300x250

Setmana Santa Z. Alzira

Descobreix les nostres ofertes per a aquesta Setmana Santa: Productes locals, frescos, especial hostaleria i de les nostres Marques! Aprofita’t fins a l’11 d’Abril del 2020 o fins a fi d’existències. Oferta exclusiva per als centres d’Alzira, La Pobla, Xàtiva, Xirivella, Mercavalencia i Alcoi.
Descarrega’t el nostre fulletó!

Descarregar PDF
fiestas-300x250

Setmana Santa Z. Castelló

Descobreix les nostres ofertes per a aquesta Setmana Santa: Productes locals, frescos, especial hostaleria i de les nostres Marques! Aprofita’t fins l’11 d’abril del 2020 o fins a fi d’existències. Oferta exclusiva per als centres de Castelló 1, Castelló 2, Nules, Segorbe, El Puig i Terol.
Descarrega’t el nostre fulletó!

Descarregar PDF
Captura de pantalla 2020-03-31 a las 10.02.20

Especial Setmana Santa Cuenca

Descobreix les nostres ofertes per a aquesta Setmana Santa: Productes locals, frescos, especial hostaleria i de les nostres Marques! Aprofita’t fins a l’11 d’Abril del 2020 o fins a fi d’existències.
Descarrega’t el nostre fulletó!

Descarregar PDF
mini2

Especial menatge professional

Comerco presenta una oferta de basar professional, on podràs adquirir cristalleria, vaixelles, plàstics alimentaris, contenidors, etc. Un ampli assortit pensat per als profressionals més exigents.  Oferta válida fins el 26 d’abril de 2020.

Descarregar PDF
qofrecemos_club

Arrenca el Club Comerco!

El Club dels professionals de la hostaleria i l’alimentació. Només per ser client de Comerco ja pertanys al nostre club!
El millor de Comerco a la teva butxaca! Descarrega’t ja la APP, disponible en Android i iOS. Et regalem 10€ en la pròxima compra.
Descobreix tot el que t’estalvies al Club Comerco!