Amb les nostres campanyes
sortiràs guanyant

horeca_qofrecemos

Especial Horeca – Preus sota zero!

Les ofertes més competitives per als professionals més exigents.Descobreix com treure-li rendiment al teu negoci i descarrega’t aquest especial! Oferta válida del 10 de desembre al 6 de gener.

Descarregar PDF
licores_invierno_18

Especial Licors

Aquest hivern prepara els millors còctels i combinats amb la nostra revista Especial Licors* Descarrega-te-la! Vàlida fins el 5 de gener de 2019.
*Promoció vàlida en tots els centres Comerco de Península, excepte Andalucía, Mercabarna, La Verneda, Reus i Castelló 2.

Descarregar PDF
queofrecemos_lotes-300x250

Catàleg Nadal 2018

Prepara’t pel Nadal! Ja està disponible el catàleg de lots i cistelles de 2018. Reserva’ls al teu Comerco més proper.

Descarregar PDF
qofrecemos_club

Arrenca el Club Comerco!

El Club dels professionals de la hostaleria i l’alimentació. Només per ser client de Comerco ja pertanys al nostre club!
El millor de Comerco a la teva butxaca! Descarrega’t ja la APP, disponible en Android i iOS. Et regalem 10€ en la pròxima compra.
Descobreix tot el que t’estalvies al Club Comerco!

capiplus_mini1

Oli especial per fregir

Ampliem l’assortiment d’olis amb un nou format! Us presentem la nova llauna de 20 litres d’oli Capiplus Premium especial per fregir. Ja a Comerco!

mini_choco1

Xocolatines

Els petits detalls sumen. Per això Comerco llança un nou envàs de 250 unitats de xocolatines ideals per servir amb el cafè o te. Un format per cobrir les necessitats de restaurants i cafeteries. Disponible als centres Comerco!

MINI_ALBAL2

Novetat Paper de forn

Novetat! Afegim un nou producte al nostre ampli assortit: El paper de forn professional d’Albal 100 m. Gràcies a l’anti-adherència d’aquest nou producte, trauràs el màxim partit dels aliments cuinats al forn, sense embrutar. Ja disponible als nostres centres!

MINI_OETKER1

Dr.Oetker

Seguim ampliant la nostra gamma de productes en rebosteria per a professionals amb el preparat per Crepes de Dr.Oetker 765 g, mida ideal per al teu negoci. Amb aquest preparat podràs fer creps salats i dolços. Ja a Comerco!

web2

Novetat: nova coberteria

Canvia de carta i de coberteria! Comerco amplia l’assortiment en coberteria a través de dues noves col·leccions de Comas & Partner que ja estan disponibles als nostres centres. Aprofita i dóna-li un toc diferent a la teva taula.

web1

Nous contenidors

Nous contenidors per al transport de frescs i congelats disponibles en dues mesures i sempre cumplint les normes i les mesures estàndards GN. Ja pots anar a comprar els teus frescs a Comerco i conservar-los degudament.

web3

Ampliem la cristalleria

És temps de combinats i còctels, Comerco amplia la seva cristalleria amb la incorporació d’una copa de gran capacitat de balón amb canya alta. Descobreix més, sobre la tipologia de gots que existeixen, visitant el nostre blog.

kojak2

Kojak

Fiesta ens presenta un nou format pels seus Kojak d’un d’1kg de pes per als establiments on l’espai és fonamental. Per això, ha presentat una caixa expositora per al seu tradicional Kojak de Cirera, Caramel i Xile. Torna a gaudir d’aquesta llaminadura sense problemes de d’espai!