Amb les nostres campanyes
sortiràs guanyant

frescos

Especial frescos

Gran assortit de frescos i congelats ja disponible! Promoció vàlida fins el 12 de Setembre de 2020 o fins a fi d’existències.

Descarregar PDF
refrescos

Especial Refrescos

Aquest estiu les ofertes més refrescants amb el nostre Especial.
*Promoció vàlida en tots els nostres centres Comerco de Península, excepte Andalusia, Mercabarna, La Verneda, Reus i Castelló 2. Vàlida fins al 15 d’Agost de 2020.

Descarregar PDF
licores_verano

Especial Cocteleria i Licors

Aquest estiu prepara els millors còctels i combinats amb el nostre Especial.
*Promoció vàlida en tots els nostres centres Comerco de Península, excepte Andalusia, Mercabarna, La Verneda, Reus i Castelló 2. Vàlida fins al 12 de setembre de 2020.

Descarregar PDF
mini2

Especial menatge – take away

Comerco presenta una oferta de basar professional, on podràs adquirir cristalleria, vaixelles, plàstics alimentaris, contenidors, etc. Un ampli assortit pensat per als profressionals més exigents.  Oferta válida fins el 31 d’agost de 2020.

Descarregar PDF
unitsper_qofrece

#UNITSPERLAHOSTALERIA

Comerco cash&carry vol ajudar a un dels principals motors de creixement de l’economia del país, l’hostaleria. Per això, arranquem la campanya #unitsperlhostaleria amb l’objectiu d’ajudar al sector.
Una fòrmula per a ajudar a l’arrencada de l’hostaleria unint-se amb més de 60 fabricants líders i oferint descomptes de fins a un 25% en més de 250 marques i 1.500 articles clau per a l’hostaleria.
* Excepte centres Andalusia. Fins a esgotar existències.
No te la perdis! Uneix-te!