Platea

Platea 2

Si et diuen que un antic teatre, en ple centre de Madrid, ha estat rehabilitat i reconvertit en un espai gastronòmic únic on fusió i avantguarda van de la mà amb el més tradicional del menjar local…Qui es resisteix?

Per això, pel nostre esperit aventurer i les nostres ganes de provar les vostres recomanacions, no hem dubtat ni un segon a visitar, degustar i dedicar-li un relat de sobretaula del nostre blog a Platea, el centre gastronòmic més gran d’Europa.

Platea ha revolucionat el concepte de gastronomia a Madrid i ens atrevim a dir que també a Espanya. Compta amb més de 6.000 metres quadrats en ple centre de Madrid, en el carrer Goya, i una variada oferta gastronòmica espectacular que divideix Platea a diversos espais: el Foso, on prendre alguna cosa dolç després del menjar; el Patio, lloc perfecte per tapear; el restaurant Canalla Bristo i el Palco per gaudir d’uns rics còctels. A més, Platea compta amb un escenari on artistes i música en directe amenitzen els menjars i sopars.

En aquesta visita, nosaltres ens decantem per tapear al Patio on hi ha multitud de barres amb tapes i begudes. La nostra primera parada, després d’agafar un lloc al centre de Platea des d’on observar bé l’escenari, va ser la Vermutería Qui es resisteix a provar un ric vermut a Madrid?

D’aquí passem a Pintxoteka, autèntics i rics pintxos bascos on provem la famosa tapa Gilda, Gulas del Norte, ensaladilla russa i algunes més. Tampoc ens resistim a provar un fantàstic i sucós pulpo a la gallega i unes tradicionals patatas bravas.

Platea

La següent parada va ser Debellota on es menjava només amb els ulls. Pernil de pota negra, llom de gla i tacs de fuet van ser nostra selecció per provar una mica de l’àmplia varietat que ofereixen.

I ens van quedar mil llocs que provar! Apuntat tenim Beso de sal, menjar tradicional mexicà i el Sushi Bar, entre molts altres.

Sens dubte, Platea és un espai gastronòmic únic on provar mil opcions de menjar, i per a tots els gustos i butxaques mentre escoltes música en directe en un ambient relaxat entre amics. La nostra visita a Platea a Madrid va ser tota una experiència que estem desitjant repetir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *