• pelarda03
  • pelarda01
  • pelarda05
  • pelarda02
  • pelarda04

Restaurant Masía Pelarda

"Menjar en un entorn natural i sostenible.”

Tipus de cuina: Casolana.
Especialitat: Vedella d'Aragó a la brassa o al forn.
Reserves i grups: Si.
Web: www.www.masiapelarda.com
Teléfono: 978 107 901 / 607 767 383

Ctra. Formiche Km. 5
44442 La Puebla de Valverde (Terol)

La Masía Pelarda és una antiga edificació restaurada d’uns 500 anys d’història, està enclavada entre la serra de Gúdar i Javalambre. La nostra altitud ronda els 1.150 metres, on destaquen los Montes de Sábina.

Venir a Masia Pelarda significa arribar a un lloc enmig de la naturalesa, una antiga explotació agrícola i ramadera, que ens pot donar una idea del difícil que va ser en una altra època viure en aquests llocs, encara així no és fàcil estar a l’alçada dels temps que corren, però hem treballat perquè amb les nostres peculiaritats, els nostres visitants tinguin tot el confort al que estem acostumats a les nostres cases, però amb l’al·licient de la nostra “natural” ubicació. Com es podrà comprovar no només intentem ser “sostenibles” en quant al proveïment d’energia, sinó que a més reciclem al màxim tot el que podem.

A més d’un meravellós allotjament, podrà gaudir d’aventures, oci i 4X4, així com rutes de senderisme, paintball, etc.
Capacitat per uns 60 comensals, gastronomia tradicional i casolana on el be (ternasco d’Aragó) i el pernil de Terol són els plats estrella.