• masia01
  • masia02
  • masia04
  • masia05
  • masia06

Restaurant La Masía

"Cuina moderna sense oblidar la tradició.”

Tipus de cuina: Mediterrània
Especialitat: Paelles amb llenya i carns a la brassa.
Reserves i grups: Si.
Web: www.www.restaurantelamasia.com
Email: www.restaurantelamasia@hotmail.com
Teléfono: 964 320 084

Carrer Montalba, 1
Ctra. CV-15 Km 6
12194 Vall d'Alba (Castellón)

El restaurant La Masia està situat en la pedania de Montalba en la Vall d´Alba, a tan sols 23 Km de Castelló de la Plana, en el Km 6 de la carretera CV-15 que es dirigeix des de La Pobla Tornesa a Albocàsser.

El restaurant La Masia en els seus inicis va ser un negoci familiar construït l’any 1937 sent una taverna, diversos anys més tard evoluciona i passa a ser el Bar Cafeteria Gil.
L’any 1983 es produeix la primera ampliació i es construeix un saló per 150 comensals i ja passa a anomenar-se Restaurant La Masia. Diversos anys després es produeix una segona ampliació del mateix saló i passa a tenir una capacitat de fins a 500 comensals.

En l’actualitat consta de dos salons totalment diferents, un de la capacitat citada anteriorment i un altre per 170 comensals amb terrassa per a còctel. Especialitzats en noces, batejos i comunions.
Des dels seus inicis la cuina sempre ha estat tradicional, amb productes de la terra, destacant les carns a la brasa, la paella a foc de llenya, així com diverses postres casolanes.

En els últims anys han anat introduint nous plats de cuina moderna que combinen perfectament amb la tradicional, a més d’una carta de vins amb prop de 50 varietats.

Té un ampli pàrquing. El menú diari és de 9 euros. I el menú especial dissabtes nit només per 18 euros.