Nou centre Comerco Badajoz

COMERCO BADAJOZ

#SomosComerco

Dijous passat 27 inaugurem un nou centre ampliat i millorat a la ciutat de Badajoz. Aquest nou espai de Comerco, de més de 1500m2, és un centre obert, dinàmic i eficaç per als nostres clients.

En aquest nou centre Comerco, pertanyent al Grup HD Covalco, s’ha apostat per 125 ms de sala de fred, ampliant les referències i productes dins d’aquest espai. A més, vam seguir apostant pel natural i per a això comptem amb diversos proveïdors locals que ens ofereixen els millors productes d’Extremadura.

COMERCO BADAJOZ 2

Fins a aquest centre es va desplaçar el nostre director Santiago Pérez per inaugurar aquest Comerco i donar la benvinguda als nostres primers clients, els qui van rebre, un obsequi de benvinguda i presentat una promoció exclusiva per a aquest centre, compresa entre els dies 27 de juliol al 19 d’Agost amb la qual sortegem un smart tv.

COMERCO BADAJOZ 3

Des de Comerco us volem donar les gràcies per fer d’aquest dia una gran jornada i esperem veure-us no solament al centre de Badajoz sinó en qualsevol dels centres que tenim repartits per Espanya. Gràcies a tots!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *