Hotel Alcova

Hotel Alcoba 2

Cada vegada que tenim l’oportunitat d’escapar-nos, ens agrada anar-nos i perdre’ns per Cádiz, una província per descobrir, però també, sobretot, us la recomanem si sou amants de la tonyina, ja que estem en plena temporada de tonyina d’Almadrava.

En aquest ocasió, hem volgut conèixer i descobrir Sanlúcar de Barrameda, localitat on el riu Guadalquivir es fon amb l’Oceà Atlàntic, trobant-nos així a les portes del Coto de Doñana. En Sanlúcar, ens espera un lloc diferent i singular, l’Hotel Boutique Alcova, situat en ple centre, en la divisió entre la zona alta i la baixa.

 

Ens trobem davant d’un edifici peculiar que, darrere de les seves portes, amaga un lloc fantàstic que no té res a veure amb la seva arquitectura exterior. Un cop dins, descobrim un espai modern, de línies rectes i detalls pertot arreu, amb una embriagadora olor a flors fresques.

Hotel Alcoba 3

Le seves tan sols 10 habitacions són un dels tants aspectes que ho converteixen en un lloc idoni per relaxar-se. Un altre d’ells és el pati encantador que té, on podràs aprofitar per degustar una copa de vi de Jerez, autòcton de la zona, i en el qual podràs gaudir del sol o estar a la fresca en racons a l’ombra que conviden també a perdre’s en la lectura. A més, disposa d’una petita piscina ideal per donar-te un bany refrescant.

 

Més detalls a tenir en compte, deixant a una banda l’amabilitat del personal i la neteja, és el magnífic esmorzar i la grata sorpresa, després de realitzar el check-in i conèixer el lloc, de la preocupació per mostrar-nos el mapa d’aquesta localitat amb una guia en la qual es troben els indrets favorits de menjar, tapes o copes, amb consells sobre què demanar en cada establiment, els més freqüents, el tipus de cuina o els preus, entre uns altres.

Hotel Alcoba 4

Tant la informació i les recomanacions de tot el personal de l’hotel com les seves instal·lacions i atencions han estat una excel·lent forma de conèixer el poble i relaxar-nos. En definitiva, l’Hotel Boutique Alcova és un lloc on poder despreocupar-se deixant-se mimar pel personal, un hotel del que no et voldràs anar. Esperem tornar molt aviat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *