Grup HD Covalco inverteix més d’un milió d’euros en un nou Comerco

DSC_0741
El Grup HD Covalco, capdavanter en distribució majorista per qualitat i servei ha inaugurat en la localitat de Huelva d’Ayamonte un nou Comerco, cash&carry.
Situat al Polígon Industrial Ribera del Guadiana a Ayamonte, el nou cash&carry ha generat 25 llocs de treball entre directes i indirectes a la zona i compta amb una superfície de vendes de 2.000 metres quadrats, a més d’un pàrquing exclusiu per a clients. “Seguim avançant amb el creixement de la companyia i volem reforçar la nostra presència a Andalusia occidental” segons comenta Pere Káiser, Director Comercial del Grup.
Aquest nou Comerco es suma als 16 ja existents a Andalusia i fa un total de 96 cash&carry, afermant així el lideratge de la companyia respecte a nombre de centres al territori nacional.
Actualment, El Grup HD Covalco distribueix productes en més de 3.500 punts de venda, compta amb una plantilla de més de 1.400 empleats i amb 10 plataformes logístiques que donen servei a la pràctica totalitat del territori nacional. La companyia segueix amb el seu procés d’expansió i creixement amb una previsió d’obertures de més de 70 noves botigues pel 2017, distribuïdes entre les diferents ensenyes del Grup.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *