El grup HD Covalco incrementa la seva xarxa de supermercats

coaliment-fachada

El Grup HD Covalco capdavanter en l’àmbit nacional quant a qualitat i servei, prossegueix el seu pla de creixement aperturant 11 nous centres. Coaliment, Tradys i Comarket són els supermercats de proximitat aperturats. “Volem estar prop del nostre consumidor, amb varietat de productes, amb un bon assortiment local i amb una bona ubicació de la tenda” afirma el Director d’Expansió de la companyia, Hugo Ochoa.
Andalusia, Catalunya, Comunitat Valenciana i País Basc són les comunitats on s’han obert més supermercats de proximitat en aquests últims mesos. Aquestes 11 obertures sumen un total de 4.860 metres quadrats i situen a Grup HD Covalco amb més d’1.000 establiments en tota Espanya.
El creixement de Grup HD Covalco ha mantingut un ritme constant, sempre fidels als principis bàsics del Grup. L’any passat, la companyia va superar les 80 obertures. Aquest creixement ha estat possible gràcies a la confiança dels clients, fruit de l’excel·lent nivell de servei i compromís amb ells. En l’actualitat l’empresa compta amb 10 plataformes logístiques distribuïdes per tot el territori que permeten donar un servei àgil en gairebé totes les províncies espanyoles. Pel 2017 s’espera poder començar a contribuir a l’èxit de més de 100 noves botigues.

apertura-tiendas-covalco

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *