Fruites i estiu

Cheesecake 2

Síndries, melons i préssecs podríem de dir que són les fruites regnes de l’estiu, però són molt més que tot això. Són font d’aigua i vitamines i per això us volem presentar un parell de receptes més enllà de les postres.

Préssec rostit amb Nero

 

2 Préssecs 4 Lloms de Nero
2 Alls Aigua
Vinagre de Mòdena Oliï d’oliva
Sal Alfàbrega

 

Preparació

  • Pelem i laminamos dues dents d’all en una paella amb una mica d’oli fins que estiguin daurats. Piquem l’alfàbrega i l’afegim a la paella.
  • Assaonem els lloms per posar-los en una safata afegint l’oli amb l’all i l’alfàbrega per damunt i ho deixem uns minuts perquè s’impregni del sabor. Fregim el peix i reservem.
  • Pelem els préssecs i els tallem en grillons o en forma de “patates fregides”. Els col·loquem en una safata per gratinar durant 5 minuts en el forn. Afegim un doll de vinagre i deixem dos minuts més gratinant.

 

I llest per servir una ració de nero al costat dels préssecs, la combinació de sabors et sorprendrà i sobretot als teus clients.

Sandia 3

Melmelada de Sandia

 

700 g de síndria 400 g de sucre o stevia
100 ml de suc de llimona

 

Preparació

  • Tallem la síndria i li llevem totes la llavors per quedar-nos amb la polpa
  • Trituramos la mateixa amb la batedora afegint el suc de llimona i el sucre. Barregem tot i ho afegim en un cassó a foc mitjà.
  • Deixem coure durant 40 minuts sense perdre-la de vista, una vegada que tingui la textura melmelada reservem i ens disposem a conservar.

Aquesta melmelada és ideal per un brunch o desdejunis a l’estiu, una melmelada d’allò més saborosa i amb ella els més petits es xuclaran els dits Què us sembla la nostra melmelada?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *