Facebook, App i Restaurants

facebook restaurantes

Fa tan sol unes setmanes, Facebook va anunciar que es podrà demanar menjar a través de la seva xarxa social. De moment, solament està disponible per a Estats Units, però, com funciona? I, com donar servei a domicili? Apps de servei a domicili?

Com és possible que Facebook envii menjar? Per a aquest propòsit, ha signat un acord amb una empresa que serveix menjar a domicili. De moment, no hi ha data de sortida d’aquest servei, però sembla que, en breu, podrem demanar una pizza des del nostre mur de Facebook. Ja hi ha empreses que, des de les seves plataformes o web, fins i tot app, ens permeten sol·licitar menjar de molts restaurants o taperies, i ens la porten a casa.

 

Apps de servei a domicili? No anem a parlar de cap en general, simplement us anomenarem algunes, les més famoses, dins del nostre país, com La Nevera Roja o Just Eat, encara que existeixen moltes més com Deliveroo.

 

Aquest tipus de app o empreses t’ajudaran a donar-te a conèixer i podràs establir una nova línia de negoci. Pot semblar complicat o una mica tediós al principi, però són vendes al final del dia i això és en el que has de pensar.

 

Des d’aquestes plataformes, podràs gestionar el teu compte de restaurant, pujar o treure plats i realitzar ofertes o promocions, ja que tens el control de tot dins del servei. Comptàveu amb aquesta línia oberta? Comenteu la vostra experiència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *