Compra saludable

tendencias otoño 2017

Una de tendències més clares d’aquest 2017 en l’alimentació és tornar i insistir en la dieta mediterrània, sana i natural. Des de Comerco volem donar-vos algunes pautes per fer la compra de la manera més saludable possible.

Fa temps vam parlar de com fer una compra organitzada així que recuperem uns dels tips d’aquesta entrada. Per començar, abans de realitzar la compra cal anotar i pensar què comprar en funció als nostres menús i cuina

Però què passa si som una tenda de barri, un súper o economat petit? En aquest cas comprarem en funció als nostres clients i, per exemple, especialitzant-nos en productes saludables. És una forma de donar un valor afegit i d’introduir les tendències del sector de l’alimentació en la nostra botiga.

Quines són les claus per realitzar una compra saludable per a la nostra botiga?

  1. Pensar en els nostres clients i on estem.
  2. Introduir productes locals.
  3. Comprar en funció de les vendes.
  4. Oferir la possibilitat de comprar a orri, no només fruites
  5. Apostar pels nostres productes locals

Com podeu comprovar són petites claus que ens ajudaran en el nostre dia a dia per fomentar, no només a nosaltres mateixos sinó també en els nostres clients, la compra saludable. En Comerco tenim amb un ampli catàleg de productes saludables i marques pròpies de les quals us parlarem pròximament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *