Carta d’un “Foodie” als Reis Mags

Foodie 2

Carta d’un “Foodie” als Reis Mags

Fa un temps us comentàvem qui eren els foodies. Com a resum, són els “cuinetes”, per això i per a ells està pensada aquesta carta als Reis Mags o al Tió. Encara que hi ha regals que ens agraden a tots. Amb quins regals us quedeu?

Bols originals o recipients vintage

No hi ha millor regal per a un foodie que un recipient vintage o extremadament original, perquè una vegada servit amb amanides, res de la tradicional amanida mixta, li faci la seva foto corresponent per compartir a Instagram sota una sèrie de hashtags.

Beguda prèmium amb les seves espècies

Per molt que li agradi cuinar també li agrada beure. Per això li regalem un set de begudes prèmium amb els seus corresponents refrescs d’acompanyament i, per descomptat, amb les espècies per acabar el detall. Aquest regal, estem segurs que et garanteix com a mínim una copa. A Comerco comptem amb una àmplia selecció d’aquest tipus de begudes.

Especialitats

Un kit d’especialitats o delicatessen, tipus anxoves, tonyina o musclos. Sorprèn el teu foodie amb una selecció de llaunes amb un toc diferent i original. En els nostres establiments comptem amb una gran selecció de proveïdors.

Un set d’eines

Per ser tot un professional dins dels foodies, res com un arsenal de ganivets, ja que no tot es pela o talla amb el mateix ganivet, sense oblidar-nos de pales, espàtules i d’altres. El faràs el rei o la reina de la cuina.

Gadgets

Existeixen milers d’aparells essencials per a ells, aparells que tan sols els cuinetes saben perquè s’utilitzen i com usar-los, ja que la resta de mortals només veiem aparells sense utilitat, veritat?

Aquesta pot ser la llista de desitjos d’un foodie. Us falta algun regal? Esperem que tant el Tió com els Reis Mags siguin bons amb vosaltres i recordeu que tots hem sigut nens!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *