Amanida de Bacallà i Taronges

Ensalada bacalao naranjas1

Amanida de Bacallà i Taronges

Estem en plena temporada tant de les taronges com del bacallà, encara que per a la recepta que us portem ha de ser bacallà dessalat, farem una amanida original que és un dels plats més tradicionals de Setmana Santa. Ens posem a la feina!

Llegir més

Grup HD Covalco inverteix més d’un milió d’euros en un nou Comerco

DSC_0741
El Grup HD Covalco, capdavanter en distribució majorista per qualitat i servei ha inaugurat en la localitat de Huelva d’Ayamonte un nou Comerco, cash&carry.
Situat al Polígon Industrial Ribera del Guadiana a Ayamonte, el nou cash&carry ha generat 25 llocs de treball entre directes i indirectes a la zona i compta amb una superfície de vendes de 2.000 metres quadrats, a més d’un pàrquing exclusiu per a clients. “Seguim avançant amb el creixement de la companyia i volem reforçar la nostra presència a Andalusia occidental” segons comenta Pere Káiser, Director Comercial del Grup.
Aquest nou Comerco es suma als 16 ja existents a Andalusia i fa un total de 96 cash&carry, afermant així el lideratge de la companyia respecte a nombre de centres al territori nacional.
Actualment, El Grup HD Covalco distribueix productes en més de 3.500 punts de venda, compta amb una plantilla de més de 1.400 empleats i amb 10 plataformes logístiques que donen servei a la pràctica totalitat del territori nacional. La companyia segueix amb el seu procés d’expansió i creixement amb una previsió d’obertures de més de 70 noves botigues pel 2017, distribuïdes entre les diferents ensenyes del Grup.

El grup HD Covalco incrementa la seva xarxa de supermercats

coaliment-fachada

El Grup HD Covalco capdavanter en l’àmbit nacional quant a qualitat i servei, prossegueix el seu pla de creixement aperturant 11 nous centres. Coaliment, Tradys i Comarket són els supermercats de proximitat aperturats. “Volem estar prop del nostre consumidor, amb varietat de productes, amb un bon assortiment local i amb una bona ubicació de la tenda” afirma el Director d’Expansió de la companyia, Hugo Ochoa.
Andalusia, Catalunya, Comunitat Valenciana i País Basc són les comunitats on s’han obert més supermercats de proximitat en aquests últims mesos. Aquestes 11 obertures sumen un total de 4.860 metres quadrats i situen a Grup HD Covalco amb més d’1.000 establiments en tota Espanya.
El creixement de Grup HD Covalco ha mantingut un ritme constant, sempre fidels als principis bàsics del Grup. L’any passat, la companyia va superar les 80 obertures. Aquest creixement ha estat possible gràcies a la confiança dels clients, fruit de l’excel·lent nivell de servei i compromís amb ells. En l’actualitat l’empresa compta amb 10 plataformes logístiques distribuïdes per tot el territori que permeten donar un servei àgil en gairebé totes les províncies espanyoles. Pel 2017 s’espera poder començar a contribuir a l’èxit de més de 100 noves botigues.

apertura-tiendas-covalco

Compra saludable

tendencias otoño 2017

Una de tendències més clares d’aquest 2017 en l’alimentació és tornar i insistir en la dieta mediterrània, sana i natural. Des de Comerco volem donar-vos algunes pautes per fer la compra de la manera més saludable possible.

Llegir més

Tot el que un amant del vi ha de saber II

vino

Forma de tastar un vi

Per tastar un vi és necessari començar per la vista, seguit de l’olfacte i finalment el gust. És interessant recalcar que el cervell de l’ésser humà té capacitat per guardar en la memòria fins a 10.000 aromes, i els enòlogues, així com els tastadors, poden memoritzar una quantitat increïble d’olors. No obstant això, l’únic camí per convertir-se en un expert, és per mitjà de la pràctica. Tot el que un amant del vi ha de saber 

Llegir més

Llavors

semillas 3

Rosella, chía o lli són molt més que simples llavors per al pa ja que cada dia estan més presents en les nostres cuines i plats.

Llegir més

Tendències d’alimentació tardor 2017

tendencias otoño 2017 3

Com en tots els sectors existeixen tendències que van i vénen. Productes nous i exigències que ens demanen els nostres clients. Per això en Comerco estem sempre estudiant i analitzant les tendències no només dels nostres sector sinó també d’uns altres per oferir i adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients.

Llegir més

Tot el que un amant del vi ha de saber

vino

Tal com ens fa saber Nutrición sin más, “el vi negre ha atret molta atenció ja que diverses recerques han recolzat el seu potencial per reduir el risc de malalties del cor i perllongar la vida.” Això et dóna un motiu més perquè continuïs aprenent més sobre aquesta enigmàtica beguda.

Llegir més

Viatges Gastronòmics II

viajes gastros

Fa temps us vam proposar unes rutes gastronòmiques. Ara estem a l’estiu i encara que molts de vosaltres ja teniu les vacances més que organitzades, us proposem un parell de destinacions on la gastronomia està molt present. Prepara les maletes i la forquilla!

Llegir més

Platea

Platea 2

Si et diuen que un antic teatre, en ple centre de Madrid, ha estat rehabilitat i reconvertit en un espai gastronòmic únic on fusió i avantguarda van de la mà amb el més tradicional del menjar local…Qui es resisteix?

Llegir més

Tres amanides per a l’estiu

ensaladas 4

Ens trobem en ple estiu i els hàbits de menjar canvien. Deixem una mica, o bastant, de costat la cullera i ens fem amants del verd, és temps d’amanides fresques i vinagretes. per això us presentem una selecció de les amanides més originals i saboroses per Comerco

Llegir més

Facebook Live en la teva cuina

Facebook Live 1

Què és Facebook Live? Com usar-ho i per què? Des de Comerco sempre us donem pautes, guies i consells per treure un major rendiment a les xarxes socials i a tothom on line, intentem adaptar les accions al nostre sector i avui us volem presentar Facebook Live.

Llegir més

Nou centre Comerco Badajoz

COMERCO BADAJOZ

#SomosComerco

Dijous passat 27 inaugurem un nou centre ampliat i millorat a la ciutat de Badajoz. Aquest nou espai de Comerco, de més de 1500m2, és un centre obert, dinàmic i eficaç per als nostres clients.

Llegir més

Fruites i estiu

Cheesecake 2

Síndries, melons i préssecs podríem de dir que són les fruites regnes de l’estiu, però són molt més que tot això. Són font d’aigua i vitamines i per això us volem presentar un parell de receptes més enllà de les postres.

Llegir més

10 consells per millorar la reputació online del teu negoci

influencer

Tenir una bona reputació online pot ser la teva base per a l’èxit i. tenir una bona reputació depèn només de tu. Encara que aquesta depengui exclusivament de tercers, que són els que donen la seva opinió al teu treball, accions i altres, tu puguis treballa i influir que tinguin una bona opinió de teu treball i, per tant, augmenti la teva reputació online.

Llegir més

Uvedoble

uvedoble 03

Mig dia. És moment de menjar i ens ve de gust tapes. Per això ens anem a Uvedoble, a la capital de la Costa del Sol on descobrirem una de les seves tapes més famoses: l’ensalada russa.

Llegir més

Un menú per anar a la platja o a la piscina

Picnic Playa 1

S’acosta l’època estival, l’estiu està ja molt a la vora, i és moment d’anar-nos a la platja o la piscina a gaudir dels amics, família i nens. Amb tot això, arriba també la temporada de nevera, taper i altres.

Llegir més

Pautes per organitzar esdeveniments o promocions en el teu negoci

comerco pautas

S’acosta la temporada estival i els clients comencen les seves vacances. Per això, has d’organitzar i pensar què accions realitzar al llarg de l’estiu, sobretot si ets una botiga o supermercat.

Llegir més

Còctels

cocteles 2

S’inaugura la temporada de terrassa i chiringuitos! Comença l’època de vistes, platges i còctels, on pujar la millor foto o el millor còctel és tota una tendència en una de les nostres xarxes favorites: Instagram.

Llegir més

Facebook, App i Restaurants

facebook restaurantes

Fa tan sol unes setmanes, Facebook va anunciar que es podrà demanar menjar a través de la seva xarxa social. De moment, solament està disponible per a Estats Units, però, com funciona? I, com donar servei a domicili? Apps de servei a domicili?

Llegir més

Recepta de batuts

Cabecera

S’acosta l’estiu I en res estarem a la platja o piscina, i gaudint de les llargues tardes d’estiu amb els amics. Us anem a presentar una forma sana i divertida de refrescar-se, a través de beguda healthy, com els batuts o smoothies naturals.

Llegir més

Consells intel·ligents de màrqueting per a nous restaurants

consejos marketing

Quins passos seguir en el teu restaurant per no passar a l’oblit?

Si bé has considerat diversos mitjans de màrqueting, tingues això present: un estudi dut a terme per l’Associació Nacional de Restaurants revela que el boca a boca és el millor mètode de publicitat.

Llegir més

Seguir una dieta saludable fora de casa

Seguir una dieta saludable fuera de casa 1

A causa de la nostra rutina diària, molts de nosaltres mengem fora de casa, en l’oficina o en bars, la qual cosa moltes vegades dificulta seguir una dieta equilibrada. Per això avui ens preguntem, com mantenir una dieta sana i equilibrada si mengem fora de casa.

Llegir més

Instagram Stories en la teva botiga

Instagram

Actualment ens trobem amb molts i variats perfils en Instagram. En molts casos, es tracta de Instagram de botiges o comerços. Avui us expliquem, precisament, com treure-li el màxim partit a la nova eina d’aquesta xarxa social: Instagram Stories.

Llegir més

Alimentació saludable: La piràmide nutricional

alimentación saludable

Des de fa un parell d’anys, i, sobretot, en el que portem d’aquest any 2017, tot el ressò en healthy és tendència, ja no solament per moda, sinó perquè cada vegada hi ha més consciència que l’alimentació és una forma de prevenir, un hàbit que hem de cuidar i mimar.

Què és l’alimentació saludable? Amb això no es fa referència solament a menjar verdures i fruites o cuinar-ho tot a la planxa, per exemple. Es tracta d’aquella forma d’alimentar-se que aporta l’energia i nutrients necessaris per al nostre dia a dia, i que es compon d’una sèrie de característiques o aspectes essencials:

L’alimentació ha de ser variada, equilibrada, satisfactòria i suficient

Per a això, hem de recuperar la nostra dieta mediterrània, una dieta equilibrada i variada, la qual té una combinació d’aliments perfecta, i que va ser declarada Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat. No obstant això, si no tens referents, pots consultar la Piràmide Nutricional, on podràs resoldre tots els teus dubtes, però també tenir un guia per millorar l’oferta del teu negoci, ja sigui en la preparació de menús o plats saludables en el cas de la restauració, com en l’organització i quantitat d’aquesta tipologia de productes si tens un establiment. La diferenciació és clau per aconseguir més i millor públic

alimentación saludable 3

Coneguem la piràmide nutricional:

Dolços i llaminadures Amb moderació i en certes ocasions
Grasses d’origen animal Ocasionalment
Pescats Entre 2 i 3 vegades per setmana
Llet, làctics, ous i llegums Entre 1 i 3 vegades per setmana
Fruites i verdures Tots els dies, les 5 famoses peces
Cereals, pasta i patates Forma part de l’alimentació i menjar principal; la quantitat dependrà de l’activitat de cadascun.

Gràcies a aquesta piràmide, podràs crear menús, plats i aprendre o, millor dit, tornar a gaudir amb el menjar de forma saludable i rica. Recorda, no hem de renunciar a res, simplement organitzar-nos la quantitat gestionant la nostra forma de menjar.

Com reaccionar davant comentaris negatius sobre el teu negoci

crisis-marca

Cada dia apareixen noves xarxes socials que no hem de deixar d’usar, especialment si es tracta de posicionar el nostre negoci. No obstant això, podrien suscitar-se situacions inesperades, com comentaris negatius, els quals podrien col·locar-nos en una espècie de crisi 2.0. Com reaccionar? Què hem de fer?

Llegir més

Hotel Alcova

Hotel Alcoba 2

Cada vegada que tenim l’oportunitat d’escapar-nos, ens agrada anar-nos i perdre’ns per Cádiz, una província per descobrir, però també, sobretot, us la recomanem si sou amants de la tonyina, ja que estem en plena temporada de tonyina d’Almadrava.

Llegir més

Tens la teva nevera organitzada?

nevera 3

Tant la teva nevera industrial com la de la teva casa han de tenir una bona organització per a que els aliments es conservin de manera adequada i estalviïs energia. Així, dins d’un frigorífic, tot té el seu lloc idoni justificat.

Llegir més

Què és el frau alimentari?

fraude alimentos

En molts mitjans de comunicació, fins i tot en programes de reportatges i investigació, es parla del frau alimentari, però, sabem en què consisteix aquest frau? quins són els aliments més afectats? i, sobretot, com podem detectar-ho?

Llegir més

Cheesecake amb cobertura d’Aranja

Cheesecake

 

A punt de finalitzar l’abril i acostant-se el mes de maig, ens trobem amb el millor moment del principal ingredient de la nostra recepta d’avui: l’aranja. Aquesta fruita ha estat una mica oblidada en la cuina o no ha sigut gaire usada, pot ser pel seu fort i àcid sabor, però, coneixeu els grans beneficis d’aquest cítric?

Llegir més

Relats de Sobretaula Nuevo & Sur

NuevoySur 1

Divendres! Acaba la setmana i tots tenim ganes de començar bé el cap de setmana, de deixar enrere la rutina i l’estrès del treball. En definitiva, volem gaudir del divendres com es mereix i donar-li la benvinguda al cap de setmana amb un bon sopar.

Llegir més

Aliments transgènics

alimentos transgenicos 2

Què són els aliments transgènics? Quins són? Al voltant d’aquest tipus d’aliments, existeixen milers d’incògnites que volem resoldre, però, sobretot, també volem conèixer-los més de prop.

Llegir més

Potatge de vigília

Potaje 2

Estem en plena Setmana Santa i tornen les receptes més tradicionals i típiques d’aquestes dates. Per això, avui us volem recordar la tradicional recepta del potatge de vigília i aprofitem per desitjar-vos un feliç pont de Setmana Santa.

Llegir més

Plans per a Setmana Santa

planes semana santa 5

 

S’acosten les primeres (mig) vacances de l’any i segur que ja teniu pensat a on aneu i què fer, però, per a aquells que encara no sabeu on anar i què fer, avui us plantegem tres destins diferents on cultura, oci, paisatges i gastronomia s’uneixen.

Llegir més

Ruta del Descompte

Ruta

 

3…2…1…Comença la Ruta del Descompte!

Comerco presenta una primavera carregada de grans descomptes. Segueix el pla que t’hem preparat i gana fins a 50€.

Llegir més

Resum Hivern, Welcome Primavera

Resumen

Ens acomiadem de l’hivern per fi i donem la benvinguda a la primavera, que ja va sent hora de començar la temporada de terrasses, còctels i rutes pel camp. Com portem temps sense fer resums de les notícies del blog, anem a fer un petit repàs pels primers mesos de l’any.

Llegir més

Trash-cooking

Vuit punts sobre el desaprofitament alimentari

 

A principis d’any, us vam parlar de les tendències del sector gastronòmic; ara que han passat uns mesos, és moment d’anar coneixent quines són i com funcionen, i si realment estan sent tendències.

Llegir més

Quinoa amb Samfaina

Quino pisto

Encara no coneixes la quinoa? Segur que, almenys, has escoltat parlar d’ella. Si et planteges provar-la per incorporar-la ja sigui a la teva alimentació o en la carta del teu establiment…prova amb està recepta tradicional de samfaina!

Llegir més

Ruta Málaga Centro

 

ruta malaga

Existeixen moltes formes diferents de gaudir de la gastronomia, fer rutes de tapes o de vins o fins i tot rutes d’un determinat aliment o producte.

Llegir més

StreetXO

streetxo 6

Ens anem fins a Londres! En aquest lloc, un dels cuiners més innovadors d’Espanya té un local que no passa desapercebut: Welcome to Streetxo!

Llegir més

Sabem llegir l’etiquetes dels aliments?

¿Sabemos leer las etiquetas de los alimentos? 2

A inicis d’any, va canviar l’etiquetatge dels aliments, aportant més informació i sent més clar per al consumidor, però, sabem llegir les etiquetes dels aliments? Sabem d’on provenen aquests o el seu valor nutricional?

Llegir més

Tendències Decoració

Tendencias decoración 5

Cada vegada amb més freqüència, establiments com bars, restaurants i cafeteries prenen les tendències de decoració per fer del seu negoci un lloc acollidor i únic. Per això, ens hem passejat per aquests llocs i per blogs de decoració per treure les 6 principals tendències d’aquest 2017.

Llegir més

Màrqueting Gastronòmic

marketing

Què és el màrqueting gastronòmic? Com puc beneficiar-me? No solament les grans empreses utilitzen o tenen estratègies en màrqueting; també els restaurants, cafeteries i botigues poden i haurien de pujar al màrqueting.

Llegir més

Ens anem a un hotel boutique

Nos vamos a un hotel boutique 3

Dins de les diferents classificacions en el sector de l’hostaleria, ens trobem amb l’hotel boutique. Hem anat fins a Còrdova per allotjar-nos en un d’ells: l’Hotel Boutique Caireles.

Llegir més

El sucre amagat

azucar escondida

Som addictes al sucre? Segur que has vist en premsa o a les xarxes socials que, fins i tot, productes que pensem que són “Free Sugar” contenen sucre.
Llegir més

Hamburguesa de Cigrons

Hamburguesa Garbanzo

Des de fa uns anys, el món de les hamburgueses està en auge; cada vegada ens trobem amb més restaurants dedicats en cos i ànima a aquest plat tan tradicional americà. A qui no li agrada una bona hamburguesa?

Llegir més

Per a paladars fins

Rosario Varela

Anem a Granada! Ciutat de les tapes per excel·lència a Andalusia. Un lloc on la cultura gastronòmica està present a cada bar i restaurant que veus als carrers d’aquesta màgica ciutat.

Llegir més

Recepta de melmelada

 

mermelada pimiento 2

Melmelades existeixen moltes. De fruites i verdures, però fa poc vam tastar la melmelada de pebrots vermells i ens va encantar. És ideal per fer-la si, per exemple, et sobren molts pebrots vermells, ja que preparar melmelades o batuts és una forma de gestionar els teus aliments per controlar el desaprofitament alimentari.

La melmelada de pebrots vermells pots usar-la tant per a esmorzars com para els teus plats principals. Una bona carn amb aquesta melmelada és una combinació perfecta per als amants dels contrastos. També ens serveix per a una amanida o wok de verdures.

Ingredients:

500 g pebrots vermells Suc de llimona 1/2
200 g de sucre 100 ml d’aigua

Preparació:

  • Rentem i piquem els pebrots vermells retirant les llavors i els nervis (la part blanca) per després posar-los en un cassó junt el suc de llimona i el sucre.
  • Deixem que els pebrots es posin tendres per arribar a la consistència i textura de melmelada. Si està una mica espesa s’afegeix aigua.
  • Batem i o colem per retirar les pells, o les podem deixar al gust del consumidor.

I llest, ja tenim la nostra melmelada de pebrots vermells. Podem servir-la com aperitiu al costat de formatge d’untar o formatge fresc. Què us sembla aquesta melmelada?

Qui són els “influencers”?

influencer

Dins del món de les xarxes socials i el màrqueting digital existeixen uns professionals, els quals ens poden ajudar a donar veu i sobretot visió als nostres bars, restaurants o productes: “els influencers”.


Però què és un “influencers”? Com triar-los i buscar-los? Ens ajuden de debò? Comencem a respondre a aquestes preguntes. Els influencers són persones que dins de les xarxes socials compten amb una credibilitat i influència sobre un tema o sector en concret. Igual que trobem i coneixes a influencers del món de la moda, comptem amb ells dins del sector de la gastronomia. Aquests influencers poden arribar a convertir-se en prescriptor d’una marca i donar a conèixer el teu lloc o els teus productes.

El com triar-los és o pot plantejar-se com un problema però hem de tenir en compte una sèrie de punts per fer la selecció. Un d’ells vindrà establert per la teva forma de ser, la teva personalitat online o la teva marca personal. La resta:

  • El volum de la seva audiència i seguidors, compta amb la seva pròpia comunitat.
  • La seva forma de parlar i comunicar-se i la seva capacitat per generar opinions.
  • Si té només plataformes socials o té suports en web.
  • La relació d’aquest amb la marca a treballar.

A l’hora de buscar-los hauràs de navegar per aquelles xarxes socials en les quals tinguis presència. L’important és buscar al professional que més s’adaptada als teus objectius de comunicació. Una vegada establerta la comunicació entre tots dos, deixa-li llibertat a l’hora de parlar de tu sempre i quant marquis unes directrius però recorda que ell o ella coneix i treballa amb el seu públic.

Per buscar pots fer-ho o bé per les xarxes socials o a través d’eines web com poden ser Top Leads, entre altres, per buscar al teu blog o blogger ideal i a més a més, segmentat per categories.

És hora de posar-te a la feina i buscar els teus influencers i veure com poden ajudar-te per donar-te a conèixer a un major públic, vendre o omplir el teu restaurant.

Vuit punts sobre el desaprofitament alimentari

Vuit punts sobre el desaprofitament alimentari

Fa temps anem parlant del control i la gestió del desaprofitament alimentari però sabem què és i com organitzar-nos per no generar més?

Llegir més

Sopa de Tomàquet

Sopa de tomate

Fa fred i no hi ha gens millor que un plat de sopa per escalfar-nos. Avui us volem portar una recepta sana i natural d’una tradicional sopa de tomàquet, però com sempre amb un toc diferent i original. Ens posem a la feina: el primer, els tomàquets…

Llegir més

Instagram, canyes i tapes

Instagram 1

D’entre totes les xarxes socials, podem destacar el creixement d’usuaris en Instagram. És la xarxa social per excel·lència de la imatge i el micro vídeo i, només en el sector de l’hostaleria i l’alimentació, aquesta xarxa social compta amb milers d’usuaris.

Llegir més

Nou etiquetatge

Nuevo etiquetado 1

 

Des que el passat 13 de desembre va entrar en vigor la nova llei europea sobre l’etiquetatge dels aliments, les empreses del sector de l’alimentació han comptat amb cinc anys per anar incrementat l’etiquetatge amb tota la informació reglamentària.

Llegir més

Tendències 2017 del sector

tendencias-2017-4

Ja estan aquí el que, segons els experts i gurus, seran les tendències 2017 del sector. Nosaltres no solament volem centrar-nos en els aliments o restaurants així que farem un mix de tendències.

Llegir més

Resum 2016

Resumen

Nou añy primer donar les gràcies a tots vosaltres. Sí, a tots vosaltres perquè aquest any ha estat fantàstic en tots els sentits. El nostre club6D és tan vostre com nostre així que gràcies a tots per la vostra participació.

Llegir més

5 consells per regalar vins al Nadal i encertar segur

5-consejos-para-regalar-vinos-en-navidad-y-ser-un-acierto-seguro

Cada vegada més, apreciem el vi al nostre país. I ja no només pel seu sabor i exquisidesa que deixa al paladar, sinó perquè s’ha convertit en un producte de gran valor que pots acompanyar amb qualsevol plat i inclús està permès en moltes dietes.

Llegir més

Relats de sobretaula: Ronda

alavera-ronda-2

En aquesta ocasió no parlarem de cap restaurant o bar, tampoc de l’experiència gastronòmica amb un determinat plat. En aquest article fem forat a un hotel. Això sí, un hotel diferent situat en un enclavament històric dins d’una de les ciutats més belles d’Espanya.

Llegir més

Salmó Marinat

salmon1

En algunes ocasions ens centrem en receptes de plats i ens oblidem de les tapes o canapès. La recepta d’avui no només ens serveix per a tapa, també podem usar-la per a amanida o amb pasta entre altres modalitats.

Llegir més

Consells per reduir el desaprofitament

consejos-desperdicio

Al rànquing de desaprofitament alimentari, segons dades de l’OCU, Espanya està en la setena posició dels països que malgasten aliments. Dins d’aquestes dades no només inclouen els usuaris o clients finals (les llars) també estan present els distribuïdors, indústries i restaurants.  Llegir més

A la recerca de la Burger perfecta

burger

En els últims anys, les hamburgueses s’han convertit en molt més que en una moda, ja que ens trobem amb Burger que són fins i tot gurmet. En elles no només la carn és perfecta, sinó que combina perfectament amb el pa, amb la salsa i fins i tot amb les patates.

Llegir més

Què és la seguretat alimentària?

seguridad

En els últims mesos es parla molt de la seguretat alimentària però, sabem què és la seguretat alimentària? I quins són els seus fonaments? Igualment hem de saber com informar-nos o si hem d’aplicar algun protocol si som professionals del sector de l’alimentació.

Llegir més

Nous lots molt dolços

nuevos-lotes-muy-dulces

Encara que no vulguem i encara sembli que falta molt per al Nadal, les festes estan molt a la vora! Hem llançat el nostre catàleg de lots, cistelles i baguls per al Nadal del 2016. Un any carregat de novetats!

Llegir més

Comença el compte enrere

02

Sí amics, el nostre Club 6D és a punt de tancar per aquest any. Entrem a la recta final i això que sembla que va ser ahir quan us vam donar la benvinguda i us expliquem tots els avantatges de formar part del nostre club: descomptes, regals, punts…I, encara que d’això fa ja alguns mesos…Encara ets a temps de participar!

Llegir més

9 coses que no has de fer quan estiguis al comandament d’un restaurant

9-cosas-que-no-debes-hacer-cuando-estes-al-mando-de-un-restaurante

Prendre la decisió d’emprendre i obrir un restaurant és aclaparador. No és una tasca fàcil i cal tenir en compte moltes coses.

Llegir més

Li fem una volta a tot

una-vuelta

En tots els sectors torna alguna cosa que ha deixat de portar-se durant un temps. En la moda, en la gastronomia i en la decoració sempre passa encara que, quan deixen de portar-se realment les coses? La decoració tant dins dels bars, com en les seves taules o les parets és una part important a tenir en compte.

Llegir més

Quinoa

quinoa-2

Segur que has sentit a parlar o has tastat la quinoa, un aliment excepcional, nutricionalment molt complet i beneficiós per a la nostra salut. Podem incorporar la quinoa a la nostra dieta, ja que es pot usar mòlta, torrada o cuita. Us presentem una recepta on la quinoa és el principal ingredient.

Llegir més

Quinoa

Octubre 2016

Resumen

 Sembla que va ser ahir quan estàvem en ple estiu gaudint del sol i la platja i ja som a l’octubre! Nosaltres estem elaborant el nostre catàleg per a aquest Nadal amb nous lots i cistelles. Apa que se’ns farà tard!!

  Llegir més

Menú Degustació

menu-desgutacion

Sabem què és un Menú Degustació? Més enllà dels preus, coneixem què ofereixen? En què consisteix? O per exemple quants plats es mengen en un Menú Degustació? La veritat és que tot depèn del menú en si mateix. Us presentem el nostre propi Menú Degustació i us descobrim les claus per conèixer-los i saber degustar-los.

Llegir més

Nous conceptes, nous llocs

nuevos-conceptos-3

 

Dins dels mercats, botigues o economats ens trobem una gran varietat de productes i existeixen, a més, milers de llocs especialitzats i enfocats a solament un producte.

  Llegir més

Benvinguda tardor

bienvenido-otono-2

 

Ja està aquí la tardor, una de les estacions més belles, ja que convida a la reflexió, a passejos pels parcs, a descobrir racons nous amb olors i sensacions diferents… En aquesta època arriba un canvi d’aliments i amb ella deixem enrere els menjars lleugers i saludem a la cullera.  Llegir més

Nº 6 Cocina Sencilla

no-6-cocina-sencilla-3

Relat de Sobretaula

 Dins de la cuina i la gastronomia ens trobem amb milers d’opcions diferents que ens pot venir més o menys de gust preparar. Però avui us volem explicar la nostra experiència en un lloc 100% recomanable des del primer minut i, a més, està a Tarifa.

Anem a Cadiz i, per ser més concrets, al centre de Tarifa. Al costat del seu tradicional mercat, ens trobem amb Nº6 Cocina Sencilla, un espai per estar, menjar i gaudir de bon menjar. Només arribar veiem que el lloc no és molt gran però està molt ben aprofitat i decorat, una mescla entre tradició, eco i natural.

Després d’analitzar la carta, se’ns fa la boca aigua sols de llegir el que podem menjar. Finalment triem gambes a l’allet amb formatge fos, sí amb formatge. Una combinació una mica arriscada però que quan fas un mos, la mescla és espectacular al paladar.

Després de les gambes amb formatge, escollim una pota de pop brasejada amb patates i amanida. Presentat amb sal en escates i una salsa per “llepar-se’n els dits”: El pop, com està cuit i brasejat, es desfà a la boca com a mantega.

no-6-cocina-sencilla-2

Finalitzem el sopar menjant tonyina, no existeix a Cadis un peix més típic que la tonyina d’almadrava. En aquesta ocasió demanem filets de tonyina a la planxa acompanyats de verdures i patates. Sense paraules! Solament podem dir que és un plaer degustar la tonyina afegint escates de sal per potenciar el sabor.

 no-6-cocina-sencilla-1

No vam guardar lloc per les postres així que haurem de tornar per degustar-les. La nostra més sincera recomanació per a aquest lloc, Nº6 Cocina Sencilla, que encara que al seu nom diguin que són senzills, per res, són complexos, elaborats i sobretot excel·lents. Pots veure alguns dels seus plats al nostre Instagram!

Encara sense xarxes?

todavia-sin-redes2

Encara sense xarxes?

Setembre, disfressat de finalització d’estiu, és un mes semblat a Gener. Tornem a la feina, a la rutina i, amb això, arriben nous propòsits. És un bon moment per fer canvis, modificar la teva carta i els detalls de la decoració, introduir nous plats o productes per vendre. En aquesta entrada no volem centrar-nos en un sol tipus de professional del sector sinó preguntar-vos: teniu ja perfils en les xarxes socials?

Llegir més

Aigua Infusionada

Aguas

Aigua Infusionada

Tots sabem que hem de beure aigua o sucs naturals, i més ara a l’estiu,. No obstant això, no sempre és fàcil fer-ho. Per això us portem una forma divertida, sana i molt natural d’hidratar-nos gràcies a les aigües infusionades.

Llegir més

Resum Agost 2016

Resumen

Resum Agost 2016

Estàs de vacances? On? Platja o muntanya? Agost és el mes per excel·lència de les vacances més generals. Abans d’agafar-nos uns dies de descans, acomiadem el mes d’agost com es mereix. Comencem!

Llegir més

Agost, temps de fruites i sardines

Sardinas 1

Agost, temps de fruites i sardines

Estem a ple agost i el millor d’aquest mes són alguns dels seus aliments. Ja vam parlar al començament d’estiu de la síndria però agost té molts més aliments de temporada!

Llegir més

Relat de Sobretaula: Cicale

Cicale1

Relat de Sobretaula: Cicale

El millor de l’estiu són les llargues tardes i nits, ideals per anar a sopar, de tapes o a prendre alguna cosa en els milers de terrasses que inunden les nostres ciutats. És temps de passar moltes hores al carrer. Per a aquest relat, anem fins a Eivissa i ens perdem per l’illa pitiüsa…

Llegir més

Tres Bombay, tres matices

Bombay 2

Tres Bombay, tres matices 

El mundo está lleno de sabores, olores y matices. Dentro de las ginebras podemos encontrar miles de matices distintos y diferentes donde cada copa te evoca sensaciones y sabores. Hoy nos colamos en la casa de Bombay para descubrir tres ginebras y personalidades distintas.

Llegir més

El desaprofitament alimentari

Desperdicios 1

El desaprofitament alimentari

Si treballes o estàs en contacte amb el sector de la restauració, hostaleria o venda d’aliments, segur que has sentit a parlar sobre el desaprofitament alimentari però, realment sabem què és el desaprofitament alimentari?

Llegir més

Resum de Juliol 2016

ResumenResum de Juliol 2016

Ara sí! Arriba agost… 31 dies en els quals vacances, platges, viatges i més platges són els temes de conversa i, perquè en quedi constància, pugem milers de fotos a les xarxes socials. Però abans d’això… Resum del mes de juliol!

Llegir més

Llegums per a l’estiu

legumbres 3

Llegums per a l’estiu

Els llegums no són tan sols per a la temporada de tardor i hivern, hem de menjar aquest tipus d’aliment durant tot l’any, no només per les seves aportacions nutricionals, també per mantenir la nostra dieta equilibrada.

Llegir més

Relats de Sobretaula: Taverna García

Taberna Garcia 2

Relats de Sobretaula: Taverna García

Anem al Taverna García! Una taverna situada al centre de la capital de la Costa del Sol, al costat del Teatre Cervantes. Un lloc únic i pensat fins al més mínim detall. Benvinguts a una gastro taverna!

Llegir més

Dues destinacions, dos productes…

Dos destinos 1

Dues destinacions, dos productes….

Encara no tens les vacances organitzades? Quin serà el teu destí aquest estiu? Selecciona la destinació per la cultura, les platges, els camps… Existeixen milers de formes de passar unes vacances inoblidables i avui nosaltres us proposem dues destinacions amb dos plats o productes típics. Marxem de vacances!

Llegir més

Cinc claus per realitzar una compra perfecta

consejos comprar 1

Cinc claus per realitzar una compra perfecta

A Comerco sempre pensem en els nostres clients. En aquesta entrada, i després de parlar amb molts de vosaltres, us donem cinc claus per realitzar una compra perfecta i òptima.

Llegir més

Vinagretes

Vinagretas 2

Vinagretes

En plena època d’amanides ens preocupem de què estiguin ben amanides amb oli o amb salses a base de maionesa o rosa per exemple. Però existeix una altra forma de complementar i potenciar els sabors de les amanides, la reina de les salses per a amanides és la vinagreta!

Llegir més

Receptes amb Síndria

Sandia 4

Receptes amb Síndria

Amb l’arribada del bon temps apareixen les fruites de l’estiu: préssecs, meló… i la síndria, una fruita de la més completa.

Llegir més

Adéu Juny, Benvingut Estiu

Resumen

Adéu Juny, Benvingut Estiu

Sí amics, ja estem a l’estiu. És ara quan traiem temps per a tot. Compaginem treball i oci i gaudim de les vacances. No oblideu compartir amb nosaltres les vostres vacances a Instagram sota el hashtag #vacancesgastronòmiques.

Llegir més

Relats de Sobretaula 720 Gin & Juice

720 relatos 3

Relats de Sobretaula 720 Gin & Juice

Tornem de nou a Sancti Petri (Cádiz). Passejant per aquesta localitat descobrim llocs on menjar i assaborir la cuina gaditana i també on gaudir de còctels i de Gintònics.

Llegir més

Estiu Gastronòmic

veranog

Estiu Gastronòmic

Pensant en les vacances? Quina destinació has triat? Marxes a prop o lluny? Et proposem tres destinacions diferents on fugir aquest estiu i gaudir de la seva gastronomia, ja que són destinacions cent per cent gastronòmiques.

Llegir més

Botigues i Missatgeria en línia

tiendas y mensajería online 2

Botigues i Missatgeria en línia

Moltes vegades pensem que les xarxes socials, les pàgines web i les accions de màrqueting digital són només i en exclusiva per a les grans empreses i, no obstant això, pot ser tot el contrari. Una vegada que puges al carro, estàs al mateix nivell que la resta d’empreses i competidors, encara que sigui en una lliga diferent.

Llegir més

Recepta amb cireres

Recetas con cerezas 3

Recepta amb cireres

Estem a juny i apareixen nous aliments durant aquest mes. És el cas de les cireres que estan al seu millor moment. Per això us volem presentar una recepta d’allò més original on elles són les protagonistes.

Llegir més

Organitza esdeveniments al teu local

carro

Organitza esdeveniments al teu local

Dins d’aquest blog no només parlem de receptes, de noves Apps per a l’hostaleria o de com adaptar la nostra comunicació dins les xarxes socials, també pensem en com fidelitzar als clients. En aquesta ocasió ens centrem en els detallistes.

Llegir més

Resum Maig 2016

Resumen

Resum Maig 2016

Cada vegada està més a prop l’estiu i les vacances. Heu pensat ja on us escapareu? Com sempre, abans de seguir amb el mes de Juny, fem un repàs del nostre mes de Maig. Comencem!

Llegir més

Xarxes i Apps per utilitzar al teu negoci

Redes y Apps para usar en tu negocio 2

Xarxes i Apps per utilitzar al teu negoci

De tant en tant apareixen novetats en les aplicacions, xarxes o caracterització de les eines socials que ja existeixen, també en sorgeixen de noves que intenten fer-se un lloc a internet. En aquesta ocasió us parlem de com treure el rendiment més gran de 3 Aplicacions molt conegudes.

Llegir més

Relats de Sobretaula: Malahe

malahe 3

Relats de Sobretaula: Malahe

Què es pari el temps i comenci el festival de la gastronomia! Anem fins a Sancti Petri, a Chiclana de la Frontera (Cádiz) per conèixer i descobrir un lloc nou i diferent: Malahe.

Llegir més

Diccionari Comerco II

Diccionario Comerco 1

Diccionari Comerco II

Ampliem vocabulari amb la segona part del nostre diccionari Comerco, continuem amb nous termes gastronòmics. En aquesta ocasió ens centrem en tendències gastronòmiques, aliments i formes de menjar.

Llegir més

Melmelada de Nespres

Mermelada nisperos 3

Melmelada de Nespres

Maig és el mes de les flors! Aquest nou mes i temporada de pre-estiu porta rics aliments, des de verdures fins a peixos i les gustoses fruites d’estiu. En aquesta ocasió us portem una recepta de melmelada: Melmelada de Nespres.

Llegir més

Terrasses i canvis de carta

Terrazas

Terrasses i canvis de carta

Amb l’arribada del bon temps es dóna el tret de sortida per gaudir de les terrasses. Comença l’estiu i arriba un canvi de carta, us donem una guia per modificar l’oferta gastronòmica.

Llegir més

Vols vibrar amb un partit de futbol com mai?

vibra

Vols vibrar amb un partit de futbol com mai?

No queda gaire temps perquè comenci la UEFA EURO 2016™! I segur que ja esteu planejant què fer i, sobretot, on anar a veure els partits de futbol per animar i gaudir amb el joc de la nostra selecció. Per això Coca-cola ens presenta… Vibra l’afició!

Llegir més

Resum Abril 2016

Resumen

Resum Abril 2016

Un altre mes que acaba! Es va apropant l’estiu i segur que molts de vosaltres ja esteu organitzant les vacances. On marxem? Platja, muntanya o cultura? Abans de tot això hem de resumir el nostre mes d’abril i esperar a veure què passa a l’Eurocopa, no?

Llegir més

Nous termes gastronòmics

Diccionario Comerco 1

Nous termes gastronòmics

Tot evoluciona i una de les coses que estan més vives són els idiomes que adopten nous termes també expressions d’altres idiomes. El món de la gastronomia no es queda enrere i per això des de Comerco us presentem els nous termes gastronòmics.

Llegir més

Recepta Ous farcits d’espinacs

Receta huevos espinacas

Recepta Ous farcits d’espinacs

En aquesta recepta hem pensat en els vegetarians (per aquells que incloguin l’ou dins la seva dieta) i en tots els que gaudeixen menjant verdura. A Comerco som molt pro-verdures i, sobretot, si són de temporada.

Llegir més

La tapa més coneguda o popular

Tapa famosa 2

La tapa més coneguda o popular

De llarg a llarg de la geografia de la península ens trobem amb molts plats tradicionals diferents. Comptem amb una extensa varietat gastronòmica repartida entre les ciutats d’Espanya però, si alguna cosa ens uneix, això són les tapes.

Llegir més

Apps per fer reserves

App para reservar 1

Apps per fer reserves

On anem a sopar o dinar? Avui dia no val amb tenir un bar o restaurant en bona ubicació sinó que hem de comptar amb comunicació digital i eines per a la seva gestió, sense oblidar-nos de les Apps en les quals posicionar-nos.

Llegir més

Aliments de primavera

Alimentos de primavera

Aliments de primavera

Ja estem a la primavera! Encara que en alguns llocs sembla que no vol arribar i a uns altres les temperatures i el temps són gairebé propis de l’estiu. La primavera és una estació on trobem una gran varietat d’aliments, siguin verdures, fruites, carns o peixos.

Llegir més

Quilombo

Quilombo 2

Quilombo

Tornem als relats de sobretaula i ho fem a Madrid. La capital és un focus únic de bons restaurants i llocs on gaudir del menjar entre amics o familiars. En aquesta ocasió anem a la Gran Via de Madrid, carrer que alberga una història al número 16, al restaurant protagonista d’avui: Quilombo.

Llegir més

Resum Març 2016

Resumen

Resum Març 2016

Ja estem a la primavera i això significa que ens acomiadem de Març i donem la benvinguda al mes més plujós de l’any (o això diuen): Abril. Però abans d’explicar-vos les novetats del nou mes, fem un repàs de notícies, receptes i altres entrades del nostre blog.

Llegir més

“Gazpachuelo”

Gazpachuelo

“Gazpachuelo”

A Espanya existeixen molts plats tradicionals, ja que compta amb una gastronomia rica i variada, avui recuperem una recepta de tradició marinera i molt local: el “Gazpachuelo” Malagueny!

Llegir més

Mercats Gastronòmics

mercado1

Mercats Gastronòmics

Els tradicionals mercats a l’engròs de proveïments es modernitzen o, millor dit, s’adapten i ofereixen els seus productes per al consum en el mateix lloc, creant així nous conceptes de mercats gurmet o gastronòmics.

Llegir més

Estils de Menjars: Slow Food

Slow Food 1

Estils de Menjars: Slow Food

Com de tot a la vida, existeixen tendències i moviments per gairebé tot, inclòs moviments gastronòmics o estils de vida a l’hora de menjar. Encara que no necessàriament parlem de ser vegà o vegetarià, parlem més en general.

Llegir més

Dins del club6D

destacado

Dins del club6D

Entra al club6D! Si ets client de Comerco i has rebut el teu usuari i contrasenya, només et queda veure el catàleg de regals! Accedeix aquí, comprova els punts que has sumat amb les teves factures i crea la teva llista de desitjos!
Llegir més

Vídeos, xarxes i postres

videos, redes 1

Vídeos, xarxes i postres

Si alguna cosa està de moda al món digital i a les xarxes socials són els continguts gravats en vídeo i si, a més, aquest vídeo és ràpid, senzill i ens explica una recepta dolça, molt millor!

Llegir més

Màrqueting Hoteler

Marketing Hotelero 2

Màrqueting Hoteler

Units al màrqueting, sigui digital o no, tots els sectors es nodreixen d’aquesta disciplina per comunicar, ampliar i sobretot vendre els seus productes o serveis. El màrqueting gastronòmic és molt habitual i el màrqueting en hostaleria o, millor dit, en el sector dels allotjaments també, però com adaptem la comunicació digital als hotels o allotjaments? Llegir més

Resum Febrer 2016

Resumen

Resum Febrer 2016

A poc a poc avancem en aquest 2016 i entrem al març, el mes on es canvia d’estació donant lloc a nous aliments, receptes i, per descomptat, les esperades vacances de Setmana Santa. Abans de tot això, fem un repàs al mes de Febrer.

Llegir més

ParisTokio

paristokio1

ParisTokio

Feia temps que no fèiem una entrada de relats de sobretaula i, per això, avui recuperem aquest tipus d’articles. En aquesta ocasió parlem d’un restaurant d’allò més original. Anem a ParisTokio!

Llegir més

Màrqueting Hoteler

Màrqueting Hoteler

Dins del màrqueting, ja sigui digital o no, tots els sectors es nodreixen d’aquesta disciplina per comunicar, ampliar i sobretot vendre els seus productes o serveis. El màrqueting gastronòmic és alguna cosa habitual però el màrqueting en hostaleria o, millor dit, en el sector dels allotjament també però com adaptem la comunicació digital als hotels o allotjaments?

Llegir més

La jerarquia dins d’un bar o restaurant

La jerarquía dentro de un bar o restaurante 1

La jerarquia dins d’un bar o restaurant

Fa tan sol unes setmanes parlàvem de la jerarquia dins de la cuina, ja que normalment la cara visible és la del Xef, però existeixen molts altres professionals que són necessaris perquè la maquinària de la cuina funcioni.

Llegir més

La jerarquia dins d’una cuina

La jerarquía dentro de una cocina 1

La jerarquia dins d’una cuina

A dins d’una cuina no només hi ha el Xef, que seria el cap visible del restaurant, també existeix una sèrie de professionals al voltant que tenen un lloc destacat a la cuina i requereixen el mateix nivell de professionalitat.

Llegir més

Què és la dieta Detox?

Detox 1

Què és la dieta Detox?

Gener y febrer, són els mesos dels propòsits, dels canvis, dels projectes i de, naturalment, començar les dietes, la vida sana, anar al gimnàs… però tot ha d’estar controlat i vigilat. Coneixeu la dieta Detox? Us informem sobre ella.

Llegir més

Carxofes amb…

Alcachofas 1

Carxofes amb…

És temps de carxofes! Durant aquest mes és quan estan al seu millor moment, ja que és una verdura d’aquesta temporada, al costat del porro, d’altres verdures, hortalisses i fruites. Durant aquest mes predominen els aliments i els plats d’hivern.

Llegir més

Club 6D

destacado

El club exclusiu per als professionals de l’hostaleria i l’alimentació. El teu club!

club6d_cat

club6d.comerco.es

Carta d’un “Foodie” als Reis Mags

Foodie 2

Carta d’un “Foodie” als Reis Mags

Fa un temps us comentàvem qui eren els foodies. Com a resum, són els “cuinetes”, per això i per a ells està pensada aquesta carta als Reis Mags o al Tió. Encara que hi ha regals que ens agraden a tots. Amb quins regals us quedeu?

Llegir més

Resum 2015

2015 1

Resum 2015

S’apropa el final de l’any i amb això hem de realitzar un repàs del més destacat de la nostra web, blog i xarxes. Aquest any ha estat d’allò més mogut dins dels nostres canals digitals. Comencem el nostre repàs del 2015!

Llegir més

Recepta Trufes de xocolata

Trufas 3

Recepta Trufes de xocolata

Estem en una de les èpoques de l’any on tots som molt llaminers i per això us volem portar una recepta per als amants de la xocolata. Una recepta fàcil de preparar i amb la que quedaràs genial: Trufes de xocolata.

Llegir més

YouTube i la Gastronomia

Youtube y la gastronomía

YouTube i la Gastronomia

YouTube és un dels canals socials amb més visites i la plataforma per excel·lència de vídeos, caminant entre xarxa social i web. És un dels millors mitjans per publicar i compartir els nostres vídeos. Com li podem treure partit?

Llegir més

Jornades Gastronòmiques

jornadas

Jornades Gastronòmiques: especial Hotels

Des de fa un temps, els hotels no són només establiments on quedar-se a dormir. En els últims anys els hotels, hostals o B&B són llocs per trobar-s’hi i gaudir de la seva oferta d’oci o gastronomia.

Per això us proposem un pla: celebrar jornades gastronòmiques sota una temàtica, un producte, un plat o un tipus de beguda. La nostra recomanació és que us centreu en una sola cosa per poder oferir el millor d’aquest producte o plat. Gràcies a aquest tipus d’accions es pot tenir gran repercussió, no només en mitjans locals sinó també a les xarxes socials, ja que, els mitjans i el món digital, estan molt relacionats.

Per a aquestes jornades, sobretot perquè tinguin una major repercussió dins del teu entorn, és important fer partícip no només al xef o cap de cuina sinó també als proveïdors i cases de productes.

Aquest tipus d’accions poden estar acompanyades d’altres com per exemple degustacions de productes, showcooking o taules rodones. Les jornades gastronòmiques són una excel·lent forma de vendre la teva marca i imatge i posicionar el teu hotel entre les opcions d’oci i gastronomia de la ciutat.

jornadas 3

Però com organitzo una jornada gastronòmica? És tan fàcil com deixar-se aconsellar per professionals però us donem unes pautes mínimes per a la gestió d’aquest tipus d’esdeveniments.

  1. Implica al teu personal. El xef o cap de cuina és el principal assessor.

  2. Centra la teva jornada en un producte de temporada o de la zona o en un plat local.

  3. Convida a altres cuiners i periodistes locals especialistes en gastronomia, sense oblidar-te de bloggers i influencers de la teva localitat.

  4. Planeja el calendari de comunicació, organització i celebració de l’esdeveniment en si, així com altres detalls com el lloc on es durà a terme.

  5. Comunica i convida als teus usuaris a què comparteixin amb tu i convida’ls a les jornades.

  6. Durant les jornades tuiteja, crea hashtags i fes partícip als teus usuaris de les jornades a través de les xarxes.

Aquests són alguns dels punts a tenir en compte per a la realització i gestió de les jornades. Recorda que has de tenir-ho tot molt ben lligat i comptar amb professionals i productes especialitzats.

Esperem que aquest tipus d’esdeveniments us ajudin a crear marca dins de la vostra localitat. A Comerco sempre pensem en vosaltres i us oferim el millor. Esperem que aquest tipus d’articles siguin del vostre interès i esperem els vostres comentaris.

Resum Novembre 2015

Resumen

Resum Novembre 2015

Ara sí que sí, s’acaba l’any. Ja falten poques setmanes per acomiadar aquest 2015 però, abans de res, repassem el mes de novembre i ja tindrem temps de repassar tot l’any.

Llegir més

Vintage, The Glenrothes

Whisky1Vintage, The Glenrothes

Un dels millors whiskies de malta, elaborat curosament amb una producció acaronada al detall. The Glenrothes ens presenta un nou whisky on l’experiència i la maduresa és sinònim de qualitat.

Llegir més

Nadal 2015: especial cistelles i baguls

cestas 1

Nadal 2015: especial cistelles i baguls

El tenim molt a la vora, de seguida serà aquí el Nadal 2015! Època de celebracions i d’estar envoltats d’amics i familiars. I, per descomptat, moment de pensar en els altres, perquè a tots ens agraden els detallets.

Llegir més

Notícies Novembre

Noticias Comerco

Notícies Novembre

Ja estem gairebé a mitjans de mes i tenim algunes notícies per explicar-vos a tall de resum. La primera és recordar-vos que tenim el catàleg de cistelles, baguls i cofres de Nadal disponibles a la nostra web.

Llegir més

“Migas”

migas 1

“Migas”

Aquest plat és molt típic en algunes zones els dies de pluja. Un plat amb una gran tradició unida al món rural, ja que era elaborada pels pastors per aprofitar les sobres del pa dur. Avui mengem “migas”!

Llegir més

Còctels d’hivern

cocteles de invierno

Còctels d’hivern

Encara que no estem oficialment a l’hivern ja fa fred, els dies són més curts, plou i, en definitiva, hem deixat enrere qualsevol rastre d’estiu. Però no passa res perquè a l’hivern també comptem amb saborosos Còctels.

Llegir més

Avanç Nadal 2015

avance navidad

Nadal 2015: Avanç

Es va acabar l’estiu i la tardor està present, el fred, els menjars calents i comença a ser tot més pausat, però no pots adormir-te sobre els llorers… S’apropa el nadal!

Comerco llança el nou catàleg de Nadal, ja que “Compartim amb tu la nostra il·lusió” i, com sempre, us portem lots nadalencs amb una àmplia forquilla de preus.

A la vegada, comptem amb un ampli assortiment de caixes pernileres, baguls, vins i caves. Trobareu la millor qualitat al millor preu, i una selecció de productes gurmet on l’excel·lència i els plaers s’uneixen aportant un toc sibarita als tradicionals productes nadalencs.

I tot això sense oblidar un ampli assortit d’allò més variat per regalar i gaudir amb amics i familiars. Aprofita les promocions! Per a més informació descarrega’t el nostre catàleg. Feliç Nadal!

Resum Octubre 2015

Comerco Resumen

Resum Octubre 2015

Acomiadem octubre i entrem a la recta final de l’any. No falta gaire perquè acabi el 2015 i encara menys per celebrar Halloween. Què teniu previst fer?

Llegir més

Denominació d’Origen

Denominación origen

Denominació d’Origen

Vins, formatges, carns, fruites, peixos o verdures amb denominació d’origen. Existeixen milers d’elles per a molts aliments i begudes d’Espanya, però sabem que és la denominació d’origen? I el perquè s’utilitza?

Llegir més

Estofat

Estofado2

Estofat

En alguns dels nostres centres disposem de productes carnis on trobareu una gran varietat. Un dels plats més tradicionals de la gastronomia espanyola és l’estofat i us anem a donar la nostra versió d’aquesta carn en una nova recepta.

Llegir més

Rutes de vins

Rutas de vinos 3

Rutes de vins

Durant la tardor i part de l’hivern es realitzen un altre tipus de viatges, ens desplacem a llocs més propers, sigui per conèixer el lloc o per gaudir de la gastronomia o dels vins. Per això, us presentem algunes de les rutes de vins d’Espanya.

Llegir més

Aliments de km0

Alimentos KM0

Aliments de km0

Aliments de Km0 Saps què són? Existeixen restaurants de km0? Són bons, dolents o regulars? Per començar aquesta entrada hem d’explicar què són els aliments de km0.

Llegir més

Setembre 2015

Resumen

Setembre 2015

Ens acomiadem de setembre i ja sí que sí, s’ha acabat l’estiu i tot el que comporta, però donem la benvinguda a octubre, el mes previ a l’hivern. Un mes ideal per canviar i buscar nous projectes.

Llegir més

Aliments en perill d’extinció

alimentos 3

Aliments en perill d’extinció

Sembla una cosa estranya quan parlem de menjar, estem acostumats a escoltar o llegir que alguns animals es troben en perill d’extinció, però els aliments? Encara que sembli estrany, si, existeixen milers d’aliments que estan a punt de desaparèixer.

Llegir més

Aires de tardor

aires de otoño 3

Aires de tardor

Ha arribat la tardor i, tot i que encara queden els darrers espertenecs de l’estiu, és moment de canvis. Dóna un nou aire a la teva carta i a la teva taula, aprofitant la nostra promoció en basar professional.

Llegir més

Dieta mediterrània

Dieta mediterránea 1

Dieta mediterrània

Fa uns dies parlàvem de la dieta flexitariana, però ara s’està celebrant la setmana de la Dieta Mediterrània i des de Comerco pugem al carro per fomentar aquesta forma de vida a l’hora de menjar tan nostrada.

Llegir més

Esmorzar com un rei

Desayunar como un rey4

Esmorzar com un rei

Segons la dita popular “esmorza com un rei, dina com un príncep i sopa com un captaire”, l’esmorzar és l’àpat més important del dia però, quin és l’esmorzar ideal?

Llegir més

Què és la dieta flexitariana?

Dieta Flexitariana

Què és la dieta flexitariana?

Hi ha diverses maneres d’entendre l’alimentació o de menjar, no només es divideix en carnívors o vegetarians sinó que dins d’aquestes classificacions hi ha variants. Avui us presentem un tipus de dieta o estil de vida.

Llegir més

Albergínies amb…

berenjenas 3

Albergínies amb…

Com ja dèiem fa unes setmanes, amb l’arribada d’aquest nou mes, es presenten nous aliments i, per tant, nous plats. Us portem una recepta de temporada a base de verdures!

Llegir més

Qui són els Foodies?

foodies2

Qui són els Foodies?

Dins dels nous termes de màrqueting gastronòmic, comptem amb un de peculiar: els Foodies. Que significa? Sabeu qui són i què fer amb ells? Us avisem que són un públic que ens interessa!

Llegir més

Setembre, temps de canvis

septiembre 2

Setembre, temps de canvis!

Deixem enrere les llargues nits d’estiu, les tardes infinites veient postes de sol a la platja sense oblidar les files de para-sols, els nens, la calor, les llargues cues per menjar, etc. Donem la benvinguda a setembre!

Llegir més

Resum Agost 2015

Recetas Comerco

Resum Agost 2015

Agost s’acaba i amb ell deixem d’anar a la platja i a la piscina. Ens acomiadem de l’estiu! Però al setembre comença la temporada de molts productes que ens encanten!

Llegir més

Concurs i xarxes

Concurso

Concurs i xarxes

Les xarxes socials són la nova via de comunicació entre usuaris i empreses. A través d’aquestes els usuaris pregunten, investiguen i sobretot es mantenen informats de les novetats. I, per descomptat, també comenten i critiquen.

Llegir més

Detapas by Toston

Detapas 2

Detapas by Toston

Primer divendres d’agost. Ens anem a passejar per Fuengirola, una petita localitat de la Costa del Sol. Després de recórrer pels seus carrers més cèntrics, ens retirem de la plaça del poble per descobrir aquest lloc.

DeTapasbyToston, un lloc diferent i únic, fusió entre taperia, botiga d’ultramarins gurmet i lloc de pas de canyes. De Tapes és més que tot això, podríem qualificar-lo com un lloc de culte per al vi. Arribem i el blanc al costat dels colors de fusta ens conviden a la calma per començar la nit.

Després de veure i estudiar l’àmplia carta d’aperitius i tapes, ens decantem primer per degustar un vi de l’Emilio Mora Finca Resalso, un vi jove però molt ben estructurat i amb una bona presència en olor i sabor en boca i nas. Va resultar ser tot un encert.

Per acompanyar aquest vi i com a recomanació del maître, triem unes làmines de foie amb formatge i caramel, una estranya combinació que ressalta els sabors i les textures d’aquest plat.

Continuem amb una pastela de pollastre al curri amb verdures, la qual ens va sorprendre, ja que no era la típica pastela, sinó una invenció del xef, increïble! Seguim amb un mos de xistorra i mel, en provar aquest plat ens va sorprendre la suavitat de la xistorra i la subtilesa de la mel. Una combinació perfecta!

Abans d’arribar a les postres ens parem en les minis hamburgueses, de xai, bou i vedella. Optem per una de cada tipus. En una proporció perfecta, ens va fascinar la suavitat de les carns i la fusió amb el formatge i mostassa dolça. Tot un plaure per als nostres paladars.

I va arribar el moment, el cambrer ens va preguntar: Acabem amb dolç o formatge? No vam poder resistir la invitació i ens vam decantar pel formatge, vam deixar llibertat al cambrer perquè ens sorprengués i ho va fer, amb una terrina de formatge vell per untar. Una perfecta manera d’acabar de sopar, fusionant el sabor del formatge amb el vi. Moments que es viuen en una nit d’estiu.

Rebujito, el combinat de les Fires

Rebujito 2

Rebujito, el combinat de les Fires

Existeixen molts còctels sofisticats on les mesures són claus i la combinació dels elements ha de ser perfecta per a un resultat de deu perquè els paladars més exigents degustin els ingredients.

Llegir més

Ecoturisme

Ecoturismo

Ecoturisme

Hi ha moltes maneres de viatjar i d’agafar-nos les vacances. Fa poc us parlàvem dels viatges o rutes gastronòmiques per Espanya i avui us presentem una altra forma de viatjar i conèixer llocs a través de les destinacions turístiques.

Llegir més

Gelats, fora de carta

Helados 2

Gelats, fora de carta

És temps de gelats, fa calor i el consum d’aquest tipus d’aliments creix. Ens encanten els gelats! Però de quin sabor? Quin és el vostre preferit?

Llegir més

En Comerco…¡Lleno por favor!

Concurso post

En Comerco…¡Lleno por favor!

Eres rápido e ingenioso y estás a punto de irte de vacaciones. Desde Comerco te ayudamos llenándote el tanque de gasolina pero para ello… ¡Tendrás que superar una pequeña prueba! En Comerco…¡Lleno por favor!

Lanzamos un concurso para nuestros amigos en Facebook. Sólo tenéis desde hoy jueves 6 de agosto a las 12h hasta mañana viernes 7 de agosto del 2015 a las 12h de la mañana para participar. Es tan fácil como completar la siguiente frase: Gracias a #Comerco me voy de… publicando un comentario con vuestra propuesta. El ganador será el que tenga la frase con más “me gusta” dentro de su comentario!

¿Y cuál es el premio? Pues Comerco os premia con DOS tarjetas de SOLRED REGALO valoradas en 20€ cada una, para consumir en gasolina o en productos de la tienda de cualquiera de las estaciones Repsol, Campsa o Petronor del territorio nacional, válidas hasta octubre del 2015.

tarjeta comerco

Las bases legales de este concursos están en la siguiente dirección para poder consultarlas y os recordamos que todo aquel comentario ofensivo o no relacionado con el motivo del concurso será eliminado.

Así que venga amigos el concurso empieza en 3…2…1…Gracias a #Comerco me voy de…

Cebiche

Ceviche 3

Cebiche

El cebiche és un plat d’origen llatinoamericà, dels països de l’Oceà Pacífic com Perú, Xile, Costa Rica o Colòmbia, encara que centra el seu origen al Perú. Però com es prepara el cebiche?

Llegir més

Resum Juliol 2015

Recetas Comerco

Resum Juliol 2015

Benvingut Agost! Tan sols queden dos dies per rebre a agost, el mes de l’estiu, de les llargues nits i de les vacances per a molts. A on marxeu? Alguns companys ja estan de vacances i ens envien fotos envejoses. Mireu el nostre Instagram, estem publicant aquestes fotos!

Acaba juliol i arriba el repàs general de tot el que ha estat aquest mes:

Terrasses, estiu i xarxes socials

Us donem les claus per seguir gestionant les xarxes socials durant l’estiu, ja que durant aquest període estival els usuaris canvien la forma d’entrar i buscar nous llocs a les xarxes.

Meló amb Pernil en sopa

melon con jamon2

Comerco us presenta una forma diferent i original del tradicional plat de meló amb pernil a través d’una sopa freda, la qual la pots oferir com a plat o com a aperitiu. Us agrada?

Opihr World Adventure Cocktail Competition 2015

A meitat de mes vam rebre una notícia d’allò més interessant, la competició que organitza Opihr Oriental Spiced Gin per buscar el millor bartender del 2015. Estarem atents a tot el que succeeixi en la competició.

Daiquiri

Daiquiri 1

És temps per gaudir dels amics i familiars i sobretot de prendre i provar còctels. En aquesta ocasió us presentem el famós còctel cubà Daiquiri, a base de rom blanc, entre altres ingredients. Què us sembla aquest còctel?

Vacances Gastronòmiques

Per què no unir viatjar amb gastronomia? Encara no tens decidit el destí per anar de vacances? Et proposem unes rutes gastronòmiques. Nosaltres ens quedem amb aquestes tres!

Recepta d’Ajoblanco

Receta de Ajoblanco 2

Un plat tradicional andalús, però sobretot de la ciutat de Màlaga. Descobreix com preparar aquesta recepta a base d’ametlles. Un plat ideal per a l’estiu, ja que se serveix fred.

Fins aquí el resum del mes de juliol. Esperem que els temes siguin del vostre interès i estigueu molt atents al mes d’agost, que ve carregat de notícies i novetats! Feliç estiu!

El brunch perfecte

brunch 1

El brunch perfecte.

Què és el brunch? Segur que molts heu escoltat aquest terme gastronòmic que es va posar de moda fa temps però, coneixeu el seu origen? Sabeu com explotar-ho per al vostre restaurant o establiment?

Llegir més

Terrasses, bars i xarxes socials

terrazas y bares 2

Terrasses, bars i xarxes socials

Estem en ple estiu! Uns de vacances i d’altres gaudint de les tardes i nits als bars i terrasses de les ciutats, ja sigui a la costa com a l’interior. Per què no aprofitar la tirada de l’estiu i les hores que passem a les terrasses per a dedicar-nos a les xarxes socials?

Llegir més

Sopa de meló amb pernil

melon con jamon

Sopa de meló amb pernil

Li donem la volta al meló amb pernil i el convertim en un plat diferent, sofisticat i amb un toc gourmet. Us presentem la sopa freda de meló amb cruixent de pernil, una cosa diferent i original, però sobretot refrescant.

Llegir més

Opihr World Adventure Cocktail Competition 2015

Ophir B

Opihr World Adventure Cocktail Competition 2015

Es busquen bartenders! Millor dit es busca el millor bartender del món i per això us presentem aquest certamen d’alt nivell organitzat per Opihr Oriental Spiced Gin. Us hi apunteu?

Llegir més

Daiquiri

Daiquiri 1

Daiquiri

Fa un temps us vam parlar dels còctels de l’estiu, doncs bé, avui descobrim com preparar-ne un d’ells. Per a nosaltres, uns dels millors, el Daiquiri però en la seva versió tradicional.

Llegir més

Vacances Gastronòmiques

vacaciones gastronómicas 2

Vacances Gastronòmiques

Segur que estàs pensant en les vacances, si és que no tens la sort d’estar ja gaudint-les. A Comerco sempre estem investigant i informant-nos de noves formes d’oci i cultura i per a nosaltres la gastronomia en forma part. Així doncs, per què no unir viatge amb gastronomia?

Llegir més

Resum juny 2015

Recetas Comerco

Resum juny 2015

Ja som a l’estiu! El passat dia 21 de juny va començar oficialment la temporada de platges, viatges i piscines. Juliol arriba amb força i nous projectes, entrades i les desitjades vacances. On marxeu vosaltres?

Llegir més

Recepta d’Ajoblanco

Receta de Ajoblanco

Recepta d’Ajoblanco

Fa tan sols una setmana que us comentàvem les millors tapes, o millor dit, el top 5 de les tapes Comerco per a l’estiu i una d’elles va ser l’Ajoblanco. Així doncs, avui us presentem la recepta i les versions d’aquest plat.

L’Ajoblanco és un plat tradicional d’algunes regions d’Andalusia i Extremadura, però ens centrem en la forma de preparar-lo a Màlaga. Recepta d’origen romà.

Ingredients

100 g.  d’Ametlles

2 dents d’all

1 litre d’aigua

150 g. de molla de pa

100 ml d’oli d’oliva verge extra

30 ml de vinagre de vi blanc

Sal

Receta de Ajoblanco 2

Preparació

  • Comencem posant el pa dur en remull.

  • Posem l’aigua en una olla, quan trenqui a bullir, utilitzem aquesta aigua per escaldar les ametlles, amb això aconseguim pelar les ametlles més fàcilment. Les deixem refredar.

  • I com que estem seguint la recepta tradicional, en un morter piquem els alls, amb les ametlles i una mica de sal. Una vegada passat pel morter, afegim el pa remullat.

  • A aquesta mescla li anem afegint a poc a poc l’oli, el vinagre i l’aigua, si és possible fresca.

Llest per servir! Però com estem seguint pas a pas la versió malaguenya d’aquest plat, no ens podem oblidar d’acompanyar-la amb raïm i per descomptat amb un plat de seitons fregits. Un plat refrescant per als dies d’estiu i per sorprendre els teus clients. Què us sembla aquesta recepta? Esperem els vostres comentaris al Facebook de Comerco.

Cinc tapes per a aquest estiu

Tapas verano 2

Cinc tapes per a aquest estiu

A finals d’aquest mes comença l’estiu i un dels canvis que es produeixen als nostres bars i restaurants són a les tapes. Deixem de costat les tradicionals tapes d’hivern i recuperem menjars més frescos i estiuencs.

Llegir més

Tendències del sector

Tendencias 6

Tendències del sector

Tendència, se’n diu d’idea o corrent, especialment de tipus artístic, polític o dins d’altres disciplines com la moda, la música o la gastronomia que s’orienta en una determinada direcció.

Llegir més

Notícies Comerco Juny

Noticias Comerco

NOTÍCIES COMERCO

Tornem amb la nostra secció de notícies! A punt de donar la benvinguda de manera oficial a l’estiu i esperant la Nit de “Sant Joan”, us portem una selecció de notícies d’interès per a tots.

Llegir més

Síndria en Tàrtar

Sandía en tartar 2

Síndria en Tàrtar

D’entre les fruites d’estiu en destaca una per sobre de totes o almenys això en pensem a Comerco. És una fruita refrescant i plena de nutrients, hidratant i sobretot és gustosa. Comença la temporada de síndries!

Llegir més

Afterwork, més que una copa

Afterworks 1

Afterwork, més que una copa

L’afterwork, o “després del treball”, continua de moda i sobretot ara amb arribada del bon temps, prendre una canya o una copa després de la jornada laboral no és només una forma d’oblidar la feina fins a l’endemà, també és una manera de fer networking.

Llegir més

Tipologia dels gots

Tipología de los vasos 8

Tipologia dels gots

Daiquiri, Martini, Cosmopolitan, Gintònic, Rom amb… Existeixen molts tipus de combinats i begudes però saps en quin got se serveixen? Igual que hi ha multitud de tipologia de còctels, també pots trobar una carta de les copes i dels gots que existeixen.

Llegir més

Resum Maig 2015

Comerco Resumen

Resum Maig 2015

Estem al juny! Li donem la benvinguda al primer mes de l’estiu, ja estem pensant en les vacances i en què triar: si camp, platja o viatjar pel món. Quines són les teves vacances ideals? Per què no ens ho expliques?

Llegir més

Notícies Comerco

Noticias Comerco

Notícies Comerco

Us presentem una nova secció on, a manera de mini notícies, us explicarem totes les novetats de Comerco i també dels nostres clients i proveïdors.

Llegir més

Còctels d’Estiu

Cócteles de verano 4

Còctels d’Estiu

Sol, sorra i mar! O, bé, sol, gespa i piscina. En fi és temps de gaudir i de passar una bona estona amb els amics i familiars, sigui al camp o a la platja, però sempre acompanyats dels còctels d’estiu.

Llegir més

Contactless, pagament amb el mòbil

contactless 3

Contactless, pagament amb el mòbil

Estem preparats per pagar amb els mòbils? Acceptes el mòbil com a forma de pagament al teu bar o restaurant? Les grans companyies, tan tecnològiques com alguns bancs, estan fomentant l’ús de mòbil per pagar. Però està adaptada l’hostaleria?

Llegir més

Temps de terrasses

tiempo de terrazas

Temps de terrasses

La temporada de terrasses comença amb la pujada de les temperatures. Les tardes més llargues i les ganes d’estiu fan de les terrasses un punt clau per quedar i gaudir dels amics i familiars en el temps lliure.

Llegir més

Mini pizza d’anxoves

Mini pizza anchoa

Mini pizza d’anxoves

Es pot combinar un còctel amb una tapa o broqueta, és a dir, existeix una combinació per la qual crear la degustació perfecta entre ambdós elements que es complementen a la perfecció. Per a molts, pot ser una cervesa amb qualsevol tapa tradicional, però a Comerco volem allunyar-nos del tradicional.

Llegir més

Marsala, el color del 2015

Marsala Comerco 2

Marsala, el color del 2015

Pantone és l’empresa creadora del Pantone Matching System, sistema pel qual s’identifica, compara i selecciona cada color per a la seva reproducció. És a dir, es busquen, seleccionen i presenten els colors perquè es puguin reproduir posteriorment en diferents formats, des de pintura fins a maquillatges.

Llegir més

Mesura i analitza les teves xarxes socials

Mide y analiza Comerco

Mesura i analitza les teves xarxes socials

Des de Comerco ja us hem parlat en diverses ocasions sobre xarxes socials, plans estratègics o sobre com realitzar un pla de social media per a bars. Tot això sense oblidar una cosa fonamental dins del teu pla de màrqueting gastronòmic: els objectius. I, per veure si els assoleixes, o no, has d’analitzar i mesurar els teus resultats.

Llegir més

Resum d’Abril 2015

Recetas Comerco

Resum d’Abril 2015

Estrenem nou mes! Maig és el mes de les flors. Durant els pròxims dies us presentarem noves entrades però, si voleu estar al dia de les nostres notícies, podeu seguir-nos al nostre perfil de Facebook.

Llegir més

Porra Antequerana de taronja

Porra naranja 2

Porra Antequerana de taronja

S’apropa el bon temps i, amb ell, els gaspatxos, les vichyssoises i les cremes fredes. Avui us portem una versió de la típica recepta de porra antequerana sense tomàquet i a base de taronges. Què us sembla?

Llegir més

El Vermut perfecte

VermutEl Vermut perfecte

Fa poc us vam comentar que el Vermut està de moda, enllaç aquí. Així que avui a Comerco us volem explicar com és el vermut perfecte, com el podem combinar, ja que existeixen milers de possibilitats i, sobretot, amb quins aliments ressaltar els sabors.

Llegir més

5 llibres per Sant Jordi

dia del libro

5 llibres per regalar per Sant Jordi

Estem de celebració! Des de Comerco volem felicitar el Sant Jordi a tots els escriptors ja que, gràcies a ells, ens transporten a altres mons donant-nos l’oportunitat de viure grans històries d’espies, amor o traïció. Però sobretot, a través dels llibres, aprenem i valorem la nostra passió per la cuina.

Llegir més

Benvinguts a L’expérience!

relatos de sobremesa

Relats de Sobretaula: L’expérience

Després de passar una tarda passejant per la ciutat, ens decidim per anar a sopar a un restaurant situat en un entorn màgic i cultural. Ens trobem a Màlaga, a la Plaça del Bisbe, just davant de la Catedral de la ciutat, anomenada “La Manquita” perquè tan sols té una torre. Entrem disposats a deixar-nos sorprendre i, només entrar, el que més ens sobta és un gran sofà Chester decorat amb la bandera britànica.

Llegir més

De tornada al Vermut

Vermut Comerco

De tornada al Vermut

Quedem per fer un Vermut?

El Vermut és una beguda espirituosa, fresca i suau, lligada al concepte d’aperitiu i ingredient fonamental per a molts dels còctels que coneixem. És un vi macerat en herbes. Existeixen diferents tipus de vermut dels quals destaquem els següents:

Llegir més

Resum Març

Comerco Resumen

Resum Març

Ja estem a la meitat del mes d’Abril! Però abans de seguir hem de fer un repàs de tot el que ha donat de si març dins del nostre blog. El primer a dir és que, durant el mes de març, es van llançar nous productes i envasos, us ho recordem en la nostra secció: Què oferim? Comencem el repàs!

Temps de Carxofes

Un dels aliments de temporada, durant el mes passat, eren les carxofes i us vam presentar una recepta on n’era la protagonista. L’heu preparada?

Facebook i els seus nous botons

Facebook y sus nuevos botones 1

Les xarxes socials estan en una contínua evolució. Al març, Facebook, va presentar els nous botons de crida a l’acció. En aquest post us expliquem com treure-li partit per al teu restaurant o bar.

Renova la teva carta

Ja estem en plena primavera! I no coneixem millor època que ara per canviar la carta. Us donem unes petites pautes per variar els vostres plats. Què en penseu?

Què és un Gastrobar?

Gastrobar

La restauració en general està canviant, ja no només hi ha bars o restaurants com a tal, ara existeix una àmplia oferta de llocs on el client pot degustar diferents formes d’elaborar els plats. Descobreix els Gastrobars!

Plats de Setmana Santa

Fa tan sols uns dies que va finalitzar la Setmana Santa. Durant aquest període s’elaboren molts plats típics, no només postres com són els “pestiños”, sinó també plats de cullera com el Potatge de vigília.

El Cafè i el seu professional

cafe Comerco 2

Ens agrada el bon cafè! El cafè està de moda, cafeteries amb llibres o Dj’s. La típica cafeteria es reinventa i el professional del cafè s’especialitza en Barista. Descobreix les qualitats mínimes d’un bon Barista.

Instagram

Una de les xarxes socials amb major creixement i engagement és Instagram. Per això, en aquesta entrada, us expliquem com adaptar la vostra comunicació a aquest canal social. Per cert, ens seguiu a @Comercocash?

Torrada de Santa Teresa

Durant la Setmana Santa us vam presentar la nostra recepta de Torrada de Santa Teresa, un dels dolços més típics d’aquesta setmana. Encara que existeixen molts més, veritat?

El mes de març ha estat intens i ja estem preparant moltes coses més, no només per a abril, sinó també per als mesos vinents. Des de Comerco us convidem a estar atents als nostres perfils socials. Segur que us interessa!

Pla de xarxes socials per cocteleries i bars

Redes Sociales Bares1

Pla de xarxes socials per cocteleries i bars

Dins el concepte de Màrqueting gastronòmic, recordar aquí, un dels seus vessants són les xarxes socials, ja que són la millor forma de comunicar-se i mantenir el contacte amb els teus usuaris/ clients.

Llegir més

Tipus d’Olis

Aceite 4

Tipus d’Olis

Quins tipus d’olis existeixen? para quins usos? En Comerco hem llançat una extensa gamma d’olis de Girasol i Oliva per a l’ús de l’hostaleria. Però molts del nostre clients ens pregunten, el seu usos i sobretot el canvi del mateix.

Llegir més

Torrada de Santa Teresa

Torrijas 2

Recepta Torrada de Santa Teresa

Estem a Setmana Santa i existeixen molts plats tradicionals d’aquesta època, sobretot postres, com ja vam destacar fa temps en un article. Quin és el vostre favorit?

Llegir més

Instagram

Intagram Comerco 1

Instagram

Instagram ha estat una de les xarxes socials amb major creixement el 2014 i durant el primer trimestre del 2015. En aquesta xarxa visual es comparteixen petits vídeos i imatges resultant molt agradables a tot el públic.

Llegir més

El cafè i el seu professional

cafe Comerco 2

El cafè i el seu professional

Ens agrada el cafè! Som amants d’un bon cafè, sigui sol o en companyia. El cafè és una de les millors excuses per veure als amics, reunir-se amb la família o fer una reunió de treball. És una de les begudes més socials i actualment està de moda quedar a les cafeteries més “hipsters” de la zona.

Llegir més

Plats de Setmana Santa

Potaje Vigilia 2

Plats de Setmana Santa

Falten uns dies perquè arribin les primeres vacances de l’any i perquè comenci la Quaresma, existeix una extensa gastronomia al voltant d’ella. Fa un temps us vam parlar de les postres de Setmana Santa i, en aquesta ocasió, parlarem d’altres plats d’aquesta temporada.

Potatge de vigília

El potatge de vigília té una connotació religiosa, ja que durant la Quaresma no es podia menjar carn, amb la qual cosa van sorgir grans plats combinant ingredients sense carn. El potatge que us presentem avui té com a protagonista al bacallà.

Ingredients

300 g d’Espinacs

100 g de Bacallà

250 g de Cigrons

1 l de brou de peix

1 Patata

2 Cebes

3 Pastanagues

2 Gra d’all

Pebre vermell

Oli d’oliva i Sal

Potaje Vigilia

Preparació

  1. S’han de posar els cigrons en remull el dia anterior, igual que el bacallà per dessalar-lo. Us recomanem posar-ho 24 hores abans i canviar l’aigua cada 8 hores.

  2. En una olla, posem els cigrons amb un raig d’oli i una ceba pelada, afegim el brou de peix i deixem que coguin durant una hora aproximadament.

  3. En una paella sofregim les verdures, la ceba picada, els grans d’all i la pastanaga, li afegim el pebre vermell. Incorporem al sofregit la patata en tallada petita.

  4. Recuperem el bacallà, el netegem d’espines i traiem la pell, el tallem i l’afegim al sofregit. Una vegada llest ho ofeguem tot.

  5. Ho afegim tot a l’olla dels cigrons i deixem cuinar a foc mitjà. Trossegem els espinacs i els saltegem a la paella del sofregit uns minuts. Els posem a l’olla i ho deixem coure tot durant 15 minuts més o menys i ja ho tenim llest!

Aquest deliciós potatge de vigília és un dels principals plats d’aquesta època, encara que no podem oblidar altres plats tradicionals com el “Pa-Torrat” típic de la zona del Llevant. Quins altres plats coneixeu? Esperem els vostres comentaris!

Què és un gastrobar?

Gastrobar

Què és un gastrobar?

Si pensem que els negocis d’hostaleria no evolucionen estem equivocats. Els negocis cada dia es reinventen i presenten novetats, poques o moltes però novetats. Avui a Comerco us presentem els gastrobars.

Llegir més

Renova la teva carta

Renueva tu carta 2

Renova la teva carta

S’apropa la primavera, arriben nous aliments i apareixen plats a la nostra rica gastronomia, però el més destacat és que ve un dels períodes amb major moviment de persones i viatges culturals: Setmana Santa. És temps de canviar i de renovar la teva carta.

Llegir més

Facebook i els seus nous botons

Facebook y sus nuevos botones 1

Facebook i els seus nous botons

Facebook és la xarxa social per excel·lència. Un espai de gran abast i amb molt potencial, ja que pots interactuar amb els teus clients i fer-los partícips del teu dia a dia. I a més, ara, els clients estan a cop de clic de la teva pàgina corporativa.

Llegir més

Temps de Carxofes

Alcachofas Comerco 2

Temps de Carxofes

És temps de menjar carxofes. Aquest és el seu mes i ara estan al millor moment. Us presentem una recepta a base de carxofes però, abans d’això, descobrim alguns beneficis d’aquesta hortalissa.

Llegir més

Resum Febrer

Comerco Resumen

Resum Febrer

Adéu Febrer! Març empeny fort, acomiadem el mes dels carnestoltes per donar el tret de sortida a altres festes, com Les Falles o Setmana Santa. Però abans d’això farem un repàs de tots els nostres temes.

Llegir més

Màrqueting Gastronòmic

Marketing Gastronómico

Màrqueting Gastronòmic

Què és el màrqueting gastronòmic? Com aplicar-lo al meu bar o restaurant? En plena era de la comunicació digital i el màrqueting online, bars i restaurants han de comptar amb un petit o gran Pla de Màrqueting, segons les necessitats de cada establiment.

Llegir més

L’arròs: tipus i usos

Arroz Comerco 1

L’arròs: tipus i usos

L’arròs és un cereal considerat aliment bàsic en molts països. És un producte de primera necessitat però, es coneixen tots els tipus d’arròs? Existeixen diferents tipus i usos o formes de cuinar el mateix.

Llegir més

Mulse a relats

Benvinguts de nou als relats de sobretaula

És divendres a la nit, anem a sopar després d’una setmana dura i, com sempre, sorgeixen els típics dubtes d’on anar i quins llocs nous descobrir. Busquem llocs per la xarxa i entre les primeres opcions ens crida l’atenció el nom d’un restaurant: Mulse. Anem a conèixer-lo!

Llegir més

Mulse en relats

mulse 2

Benvinguts de nou als relats de sobretaula

Divendres a la nit. Ens anem a sopar després d’una dura setmana i, com sempre, sorgeixen els típics dubtes d’on anem i quins llocs nous descobrir. Ens dóna per buscar llocs per la xarxa i entre les primeres opcions ens crida l’atenció el nom d’un restaurant: Mulse Ens anem a conèixer-ho!

Llegir més

Granat i Bombolles

Granate y Burbujas 1

Granat i Bombolles

Ja està aquí! S’apropa el dia de Sant Valentí, el dels enamorats. Aquesta jornada plena de cors, que pot resultar una mica embafadora i apocada, encara que, a qui no li agrada que el sorprenguin? O que li regalin un detall?

Llegir més

Espècies als còctels

Especies en Cocteles a

Espècies als còctels

Des de fa uns anys, el Gintònic és la beguda estrella. Anteriorment aquest lloc l’ocupava el Rom però tot canvia i, al món de les begudes, també hi ha modes que vénen i van. Per això, avui us volem parlar de les espècies. Sí, aquelles espècies que posen en els combinats.

Llegir més

Un bon guisat vegetarià

Guiso vegetariano 1

Un bon guisat vegetarià

Neu, vent i fred! Hi som a ple hivern i ara més que mai ve de gust alguna cosa calenta, sopes, cremes o pures. Avui volem presentar-vos una recepta de guisat d’allò més natural. Un guisat 100% vegetarià.

Llegir més

Pebres: tipus i intensitat

Pimientas- tipos e intensidad 3

Pebres: tipus i intensitat

Si fa uns dies us comentàvem els diferents tipus de sal, els seus usos i altres , avui us volem parlar del pebre, una de les principals espècies per a la cuina. Però primer coneguem la seva definició segons la RAE: Fruit del pebrer, petit, rodó i vermell… aromàtica i d’un gust molt picante. El pebre, en gra o mòlt, s’utilitza per condimentar els aliments.

Llegir més

Resum gener del 2015

Comerco Resumen

Resum gener del 2015

Encetem l’any, nous propòsits i noves metes. El nostre objectiu principal és seguir informant sobre les novetats del sector, donant receptes diferents però, sobretot, volem que aquest any parlem i ens comuniquem. Esperem que us animeu a comentar els nostres posts.

Llegir més

La nova carta 2015: Tens el teu menú actualitzat?

La nueva carta 2015

La nova carta 2015: Tens el teu menú actualitzat?

El passat 13 de desembre del 2014 va entrar en vigor la nova normativa sobre la disponibilitat d’informació a l’usuari sobre els aliments. És a dir, cada establiment ha de tenir a la disposició del consumidor la informació en matèria dels agents al·lèrgens.

Llegir més

La nova carta 2015: Tens el teu menú actualitzat?

La nova carta 2015: Tens el teu menú actualitzat?

El passat 13 de desembre del 2014 va entrar en vigor la nova normativa sobre la disponibilitat d’informació a l’usuari sobre els aliments. És a dir, cada establiment ha de tenir a la disposició del consumidor la informació en matèria dels agents al·lèrgens.

Llegir més

Maridatge amb cervesa i cava

Maridaje con cerveza y cava 3

Maridatge amb cervesa i cava

Què és el maridatge? En si mateix significa la unió íntima i harmoniosa de dues coses entre elles. Dins de l’alimentació i l’hostaleria, el maridatge és la unió d’un vi, cava o fins i tot una cervesa amb un aliment per potenciar les olors, els aromes i sabors dels aliments.

Llegir més

Sal: Tipus, usos i altra

Sal,Tipos, usos y demás 1

Sal: Tipus, usos i altra

Sal. Segons el diccionari de la Real Acadèmia de la Llengua Espanyola, la sal és substància blanca, cristal·lina, molt soluble en l’aigua, que abunda en la naturalesa en forma de grans masses sòlides o dissolta en l’aigua del mar i en la d’algunes llacunes i deus; s’empra com a condiment, per conservar i preparar aliments…

Llegir més

Sal: Tipus, usos i altres

Sal: Tipus, usos i altres

Sal. Segons el diccionari de la Real Acadèmia de la Llengua Espanyola, la sal és una substància blanca, cristal·lina, molt soluble en l’aigua, que abunda en la naturalesa en forma de grans masses sòlides o dissolta en l’aigua del mar i en la d’algunes llacunes; s’empra com a condiment, per conservar i preparar aliments…

Llegir més

Hamburgueses de cua de bou

Hamburgesa de Rabo de Toro

Hamburgueses de cua de bou

El concepte de fusió a la cuina no és gens nou i en les hamburgueses tampoc. Actualment trobem molts restaurants que serveixen hamburguesa gourmet amb diferents tipus de carns o pans. Us presentem les nostres propostes.

Llegir més

El nou etiquetatge dels productes

Nuevo etiquetado

El nou etiquetatge dels productes

Aquest 2015 porta novetats quant a l’etiquetatge dels productes, ja que amb la nova llei les etiquetes han d’especificar millor la informació com, per exemple, l’origen de l’aliment. Sense oblidar informació bàsica com els valors nutricionals o la seva composició. Ens hem llegit els aspectes principals d’aquesta llei i us portem els punts principals d’aquestes noves etiquetes:

Llegir més

Top 5 de post y receptes del 2014

Top 5 del 2014 1

Top 5 dels post del 2014

S’acabo l’any i li donem la benvinguda al 2015 davant nosaltres es presenta un any ple de nous reptes i projectes Però abans fem un repàs dels nostres millors post i les nostres receptes més visitades. Us presentem el top 5 de posts i receptes.
Llegir més

Recepta de torró de xocolata

Turron chocolate

Recepta de torró de xocolata

Nadal! És temps d’estar a casa amb els amics i familiars, i també d’estar als bars prenent alguna cosa amb ells per celebrar el Nadal, el retrobament amb alguns i el final d’any. Per això us volem presentar una recepta perfecta per acompanyar un cafè o una copeta.

Llegir més

Bones festes

Felices Fiestas 1

Feliç Nadal!

Un any més estem en una de les èpoques més boniques de l’any, tot té una màgia i una llum especial. A més és moment d’estar i celebrar amb amics, companys i família. Per això Comerco no vol deixar passar aquesta oportunitat per felicitar-vos les festes.
Llegir més

Idees per regalar

Idees per regalar

La cuina també es regala

És temps de regalar, d’anar de compres per buscar el detall perfecte per als amics i familiars. Des de Comerco us presentem la llista desitjada per tot cuinetes ja que no tot per aquestes dates és roba i colònies. Us presentem una selecció de regals, la llista de desitjos de Comerco.

Llegir més

La Cistella de Nadal Alternativa

Comerco anti cesta

Cistella Alternativa

Us presentem la cistella de Nadal alternativa. Si estàs cansat de torrons, nous i bombons, reinventa la típica cistella de Nadal i fes la “anti cistella” que serà més divertida i, sobretot, sorprendràs.
Llegir més

Apps, hostaleria i oci

App, hostelería y ocio

Apps, hostaleria i oci

Existeixen milers d’aplicacions de tots els sectors i per a tots els públics i dins del món app ens trobem amb una àmplia oferta d’elles, que van des de les més generalistes fins a les més específiques. Avui anem a parlar de dos apps del món de l’hostaleria i oci.

Llegir més

Cinc punts per fer una bona cistella de Nadal

blog_comerco1

Cinc punts per fer una bona cistella de Nadal

Arriba el temps de les cistelles, les caixes, els baguls i així un llarg etcètera de possibilitats del que es resumeix en les típiques cistelles de Nadal. Estem en plena temporada de cistelles de Nadal i a Comerco comptem amb una àmplia varietat tant de preus com de categories. Però avui no anem parlar de les nostres cistelles sinó que us donarem unes pautes per realitzar una cistella òptima no només en preu sinó també en qualitat.

Llegir més

Comerco inaugura nous cash i presenta nou logotip

Comerco Logo

Comerco inaugura els seus centres de Plasència i Marbella i presenta nou logotip

Comerco inaugura avui els seus nous centres de Plasència i Marbella. Tots dos centres han comptat amb una inversió total de 6,2 milions d’euros i vénen a reforçar i consolidar el nostre grup. D’aquesta manera es manté el compromís de Comerco al capdavant del sector de l’hostaleria.

Llegir més

Ens encanta la pasta!

Comerco Lasaña

Ens encanta la pasta!

Avui ens rendim davant la unió de bolets, foie d’ànec i pernil de gla, capitanejats per la pasta i us portem una nova versió de tot un clàssic de la cuina italiana: Lasanya de bolets, foie d’ànec i pernil.

Llegir més

Un menú de nadal d’allò més tradicional o no?

Comerco Menú Navidad

Un menú de nadal d’allò més tradicional o no?

Com fer un menú de Nadal? Què oferir? Encara que no fa falta que us diguem com heu de fer els menús de Nadal en els vostres restaurants i establiments, si és bo donar algunes idees per aconseguir fer un menú d’allò més original per a aquestes dates.

Llegir més

Resum posts novembre

Comerco Temporada

Resum posts novembre

Últim mes de l’any i li donem la benvinguda a un nou. 31 dies ens separen del 2015, però abans de tot el que ve i vindrà, un resum del que ha estat el nostre mes de Novembre a Comerco.

Llegir més

Arriba el Nadal!

Comerco Navidad Decoración

Arriba el Nadal!

Per si algú encara té algun dubte… Ja gairebé hi som al Nadal! L’època de l’any a passar normalment amb amics i familiars, ja sigui prenent cafe, menjant o gaudint d’unes copes. És Nadal i ens agrada la decoració!

Llegir més

Crema de Xirimoia

Chirimoya Comerco

Crema de Xirimoia

La xirimoia, la fruita ignorada

Una fruita de polpa aromàtica i refrescant no té rellevància a nivell mundial enfront d’altres fruites. És font de salut ja que conté un alt valor vitamínico en les del grup B, cap fruita fresca posseeix tan alt contingut.
Llegir més

Crema de Xirimoia

Crema de Xirimoia

La xirimoia, la fruita ignorada

Una fruita de polpa aromàtica i refrescant que no té rellevància a nivell mundial enfront d’altres fruites. És font de salut ja que conté un alt valor vitamínic en les del grup B, cap fruita fresca posseeix tan alt contingut.
Llegir més

Com aconseguir usuaris a les teves xarxes

Usuarios Comerco

Com aconseguir usuaris a les teves xarxes

Les xarxes socials són plataformes ideals per donar a conèixer un negoci o establiment ja que són eines molt útils per comunicar i publicitar-los. Per això des de Comerco us presentem una petita guia sobre com aconseguir més usuaris a les xarxes socials.

Llegir més

El Whisky d’Autor

Comerco Macallan

Whisky d’Autor

The 1824 Sèries

La innovació i la tradició s’uneixen gràcies a la sèrie de Whisky “d’autor”. The Macallan, empresa referent dins del món del whisky de malta, ens fa viatjar a Escòcia però abans fa una parada a Jerez.
Llegir més

Ja estem a Instagram!

Insta ComercoJa estem a Instagram!

Instagram és la xarxa social amb major creixement d’usuaris així com la xarxa amb més engagement enfront de la resta. Instagram, per aquells que no la coneguin, és una xarxa es pugen fotos i es comparteixen amb la resta d’usuaris aplicant diferents filtres o estils. Comerco saluda a tota la comunitat d’Instagram Ja estem aquí!

Llegir més

Instagram al forn

Instagram Comerco

Instagram arriba a les cuines

No fa falta dir que les xarxes socials són la nova forma de comunicació i que el seu poder és igual o major que el de la televisió. Avui dia no solament cal comunicar sinó també cal parlar amb els usuaris.

Llegir més

Resum post octubre 2014