Amanida de Bacallà i Taronges

Ensalada bacalao naranjas1

Amanida de Bacallà i Taronges

Estem en plena temporada tant de les taronges com del bacallà, encara que per a la recepta que us portem ha de ser bacallà dessalat, farem una amanida original que és un dels plats més tradicionals de Setmana Santa. Ens posem a la feina!

Ingredients

4 Taronges 250 g. Bacallà dessalat
2 Patates 1 Ou dur
1 Ceba tendra Olives (partides)
Sal, oli d’oliva

Preparació

  • Pelem i tallem la taronja en trossos mitjans i reservem. Mentrestant engrunem el bacallà, el qual ja està dessalat. Per dessalar el bacallà hem d’introduir-lo en aigua 24 hores abans de fer el plat i canviar l’aigua cada 4-6 hores.
  • Coem les patates i l’ou, pelem i trossegem les patates juntament amb l’ou. A més afegim la ceba tendra i les olives partides.
  • Barregem tots els ingredients afegint sal i oli d’oliva.

Aquesta amanida és un plat de tradició al sud d’Espanya i podem trobar-lo en diverses versions, amb patates o sense, però sempre amb el bacallà com a protagonista. Un petit consell és que es pot rostir el bacallà, si comptem amb forn de foc.

Als nostres centres pots trobar tots els ingredients per realitzar aquesta i altres receptes amb bacallà. Com us agrada aquest peix? Quina és la vostra recepta favorita de bacallà? I us recordem que comprar a Comerco és sempre un encert i, a més, acumules punts per al nostre Club 6 D.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *