Resum Hivern, Welcome Primavera

Resumen

Ens acomiadem de l’hivern per fi i donem la benvinguda a la primavera, que ja va sent hora de començar la temporada de terrasses, còctels i rutes pel camp. Com portem temps sense fer resums de les notícies del blog, anem a fer un petit repàs pels primers mesos de l’any.

D’entre totes les entrades, hem seleccionat aquelles que, per nombre de visites, per comentaris o per l’interès generat, són les top d’entre totes. Comencem el nostre recorregut pel blog:

 

Tendències en el Sector

tendencias-2017-4

A principis d’aquest any, hem estudiat i hem analitzat les que, actualment, ja no són tendències, sinó realitats. Vam comentar, per exemple, com gestionar o controlar els desaprofitaments, la moda del trash-cooking, o, també, el concepte d’establiments pop up, del que parlarem pròximament. Vam donar amb el que es porta avui en el sector de la restauració i el consum.

 

Vuit punts sobre el desaprofitament alimentari

No solament pel control econòmic, sinó per no ampliar la petjada mediambiental, en aquesta entrada de febrer, hem mostrat els punts més bàsics i importants per a la gestió del desaprofitament alimentari. Ja tinguis un supermercat o un bar, tots som actors implicats en el sector i hem d’aportar el nostre granet de sorra.

 

El sucre amagat

Avui dia, existeix una batalla oberta contra el sucre amagat en els aliments, begudes i altres productes. Segons l’OMS, la majoria de nosaltres quadrupliquem el consum diari de sucre recomanat. Per això, en aquest post, us hem donat uns petits passos i accions per aconseguir ingerir menys sucre d’aquest tipus.

 

StreetXO

streetxo 6

D’entre totes les experiències gastronòmiques d’aquest any, ens quedem amb la que vam tenir en el restaurant StreetXo de Londres. Es tota una declaració d’intencions en la cuina; una fusió de lo tradicional amb lo reinventat, barrejat amb milers de sabors i textures. No podem més que recomanar-ho.

Aquests són només alguns dels millors posts d’aquest trimestre. No obstant això, no podem acabar sense esmentar entrades com Saps què és la informació nutricional?, respecte a la lectura de les etiquetes dels productes, o aquella que oferia pautes per millorar el màrqueting en el sector gastronòmic. Durant aquesta primavera tindrem noves entrades i temes dels quals, com sempre, esperem els vostres comentaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *